Jasno
33°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Účet za hospitalizáciu dcérky českej speváčky v exotike! Šok z mnoho miliónovej sumy!
Zdielať na

Účet za hospitalizáciu dcérky českej speváčky v exotike! Šok z mnoho miliónovej sumy!

Exotický indonézsky ostrov Bali patrí k veľmi obľúbeným destináciám aj u našich českých susedov. Hemží sa to tam najmä v zimnom období aj mnohými celebritami. Bali miluje aj Dara Rolins, modelka Helena Houdová tam dokonca žije dlhodobo, viackrát tam bol aj Leoš Mareš, ako aj speváčka Martina Pártlová. Tá nedávno odletela na Bali stráviť dovolenku s partnerom a ich dcérkou. Napokon sa ale idylka nekonala.

​Na svoje obľúbené dovolenkové miesto na Bali sa už Martina Pártlová (44) veľmi tešila aj kvôli dcérke Stelle (2), ktorú vzala so sebou. Pridal sa k nim aj jej partner, hudobník Josef Vařeka (30), otec dievčatka. Hneď po prílete ale nastali problémy so zdravím dcérky. "Dovču si zatiaľ veľmi neužívame. Stellinka si niečo priviezla so sebou z ČR a nakoniec sme skončili v nemocnici," posťažovala sa Martina na sociálnej sieti, no diagnózu bližšie neupresnila, no zjavne nešlo o nič mimoriadne vážne.

S nemocnicou a jej službami bola speváčka nadmieru spokojná. "Izby majú v každom prípade krajšie ako u nás. Stella si môže vybrať z troch chodov, personál hovorí anglicky, je milý a nikto sa nečuduje, že tu chceme zostať so svojím dieťaťom," informovala svojich sledujúcich o stave zdravotníctva v Indonézii a pridala aj fotku dcérky z nemocnice. "Už sme tu druhú noc a stále všetci spíme, našťastie už je to lepšie a zajtra nás snáď pustia," dodala s tým, že pokiaľ sa niekomu niečo také stane v lokalite Saba, kde dovolenkovali, nemusí mať z nemocnice strach.

Vypočuje si jednu z Martininých piesní, duet s Bagárovou:

Nutné je však mať na účte dostatok peňazí na zaplatenie pobytu v nemocnici, jedla aj liekov. Keď človek uvidí účet, môže mu dôjsť mdlo. Našťastie, len do momentu, keď si uvedomí, v akej mene je tá závratná suma. "Je pravda, že to všetko platíme. Za tri dni to stálo 25 000 000 v ich mene, čo je nejakých 37 000 korún. Je to pálka," priznala Pártlová pre Expres s tým, že pritom neplatili za nadštandard, ale našťastie sú poistení. Sumu v prepočte zhruba 1500 eur im však poisťovňa vráti až po návrate domov. Dobrou správou je, že zvyšok dovolenky už prebieha tak, ako si rodinka predstavovala.

Najčítanejšie