Jasno
32°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Bagárová prišla s radostnou novinou! Ruminka je úplne nadšená!
Zdielať na

Bagárová prišla s radostnou novinou! Ruminka je úplne nadšená!

Archívna reportáž

Ruminka bude mať pomaly 4 roky, azda jej čoskoro pribudne súrodenec

Už od narodenia dcérky Rumie vtedy čerstvá mama Monika Bagárová (29) často zdieľala na Instagrame s veľkou láskou, čo všetko s ňou zažíva. Z malého bábätka závislého na mamičke už ale postupne vyrástla malá slečna, ktorá rada komunikuje s okolím. Vlani koncom mája oslávila tri roky a Monika, ktorá ju doteraz vždy všade brala so sebou, si zrazu uvedomila, že by sa patrilo, aby sa už trochu osamostatnila.

​Azda práve materstvo urobilo zo speváčky Moniky Bagárovej hviezdu Instagramu. Nedalo sa nevšimnúť, ako silne prežíva svoju rolu mamy, keď sa jej narodila dcérka Rumia, ktorú má so zápasníkom MMA, Makhmudom Muradovom z Uzbekistanu. Za krátku dobu jej na instagramovom profile pribudlo veľa sledovateliek. Pre dcérku bola a je ochotná urobiť všetko, čo sa len dá, aby ju videla šťastnú a spokojnú. Keď vlani Rumia oslávila tri roky, speváčka priznala, že ju ešte dojčí, čo je skutočne obdivuhodné.

S novým partnerom Leom vytvorila Monika s Ruminkou dokonalú rodinku:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Už vtedy ale avizovala, že Rumia pôjde do škôlky, a tak sa teraz aj stalo. "Moja malá škôlkárka. Dlho som sa rozhodovala, čakala na ten správny čas. Nechcela som, aby plakala, viem, že to k tomu často patrí a rodičia nemajú inú možnosť než deti do škôlky dať, aby mohli ísť do práce. A väčšinou sú detičky po odchode rodičov o 5 minút vysmiate a spokojné. U nás je to trochu inak, svoju prácu si dokážem maximálne prispôsobiť Ruminke, ale cítila som, že už potrebuje kolektív detí, režim a hrať sa so svojimi vrstovníkmi," vysvetľovala Monika na Instagrame.

Monika svoju dcérku miluje nadovšetko:

Rumia je vraj nadšená zo škôlky, kde si našla hneď kamarátku, ale jeden problém tu predsa len je. "Najnáročnejšie je vstávanie, niekedy ju budím 40 minút. O pol deviatej chodí spinkať, ale keď po škôlke zaspí na 3 hodiny, tak ako včera, tak večer zaspí o pol jedenástej," zverila sa speváčka a zároveň požiadala svoje sledovateľky o radu. Tých sa aj zakrátko dočkala, ako obvykle, už si len vybrať. Aj keď je pre ňu dcérka stále na prvom mieste, nechce zanedbať ani svoju spevácku kariérou. Veľkou výzvou je pre ňu septembrový koncert v pražskej O2 aréne, na ktorý ju prehovoril Leoš Mareš, no niet pochýb, že uspeje. A potom hor sa založiť novú rodinku!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Najčítanejšie