Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Šokujúca správa o skone Barbary Haščákovej! Bolo to jej rozhodnutie?!
Zdielať na

Šokujúca správa o skone Barbary Haščákovej! Bolo to jej rozhodnutie?!

Archívna reportáž

Správa o predčasnom skone speváčky Barbary Haščákovej († 43) šokovala 22. novembra celé Slovensko. Vedelo sa, že mala dlhodobo zdravotné problémy a lekári ako príčinu smrti označili mŕtvicu. No so šokujúcou informáciou prišla jej kamarátka.

​Portál čas.sk zverejnil vyjadrenie Barbarinej kamarátky Daniely, podľa ktorej už Haščáková viac nechcela žiť. A podľa jej slov s ňou viedla práve videohovor, keď spravila zrejme zlomové rozhodnutie. "Pobrala rôzne lieky a zapila to celou fľašou. Neúčinkovalo to hneď, ešte cca 17 minúť sme boli na videu, ešte mi zaspievala tú rozlúčkovú pesničku, ešte mi poslala fotku, ale potom spadla na zem a už tam aj ostala," šokuje Daniela vo vyjadrení na sociálnej sieti.

Bola údajne svedkom toho, ako sa Barbara pred jej očami ničila. Hoci sa Daniela snažila na ňu kričať, aby sa postavila, pozviechala, speváčka už nereagovala. "Odvtedy sa už neozvala a upadla do kómy, a 5 dní ešte bola v nemocnici v kóme, kým odišla navždy," tvrdí kamarátka nešťastne zosnulej speváčky.

Na Barbaru spomínali mnohé známe tváre šoubiznisu, aj najznámejší expert na modernú hudbu:

Nie je isté, či je jej tvrdenie presné alebo pravdivé, no isté je, že Barbara ostatné roky skutočne žila ako na hojdačke a viackrát mala zúfalé vyjadrenia. Isté je len to, že Slovensko prišlo o jednu z najznámejších speváčok, pre ktorú sa rozhodnutie odísť do USA neukázalo byť cestou so šťastným koncom.

Pre ženu

Najčítanejšie