Zatiahnuté, dažďové prehánky
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Pôjdu Brzobohatý s manželkou v stopách Vinczeovcov? TOTO hovoria o adopcii!
Zdielať na

Pôjdu Brzobohatý s manželkou v stopách Vinczeovcov? TOTO hovoria o adopcii!

Archívna reportáž

Škandál okolo rozvodu s Kuchařovou Ondřeja a Danielu nerozdelil, naopak

Minulý rok bol pre moderátorku Danielu Brzobohatú (45), predtým Písařovicovú, z viacerých stránok prelomový. Rozhodla sa odísť z intrernetovej televízie DVTV, presťahovať sa zo svojho bytu do spoločného bývania s Ondřejom Brzobohatým (40) a po prvýkrát v živote sa aj vydala. Romantickú svadbu s Ondrom mali v Taliansku. Obaja sú veľmi šťastní, ale nedarí sa im zatiaľ splodiť potomka. A tak už prišla reč aj na adopciu.

​Aj keď moderátorka Daniela Písařovicová Brzobohatá je už roky známa televízna osobnosť, odkedy sa dala dokopy s Ondřejom Brzobohatým, stala sa z nej priam hviezda. Mnohí k nej prechovávajú dlhodobo veľké sympatie a vzťah s Ondrom jej doprajú a veľmi by ich potešilo, keby sa spolu dočkali aj potomka. Ale už aj vzhľadom na Danielin vek je len prirodzené, že sa to až tak ľahko podariť nemusí.

Pre oboch je jednoznačnou prioritou ich vzťah, ale po neustálom tlaku otázok, či plánujú aj potomka, Ondro úprimne odpovedal: "Ja by som si Danielu asi nikdy nevzal, keby som nebol presvedčený o tom, že je to najgeniálnejšia matka mojich detí."  Čas však v tomto prípade zohráva podstatnú rolu. Obaja vo svojich životoch s potomstvom z rôznych dôvodov váhali, ale biologický vek je neúprosný.

Ondřej sa ženil už tretíkrát, rozvod s druhou manželkou bol pomerne dramatický:

​Zdá sa, že je im to aj s manželom Brzobohatým jasné, nedávno prišla reč aj na adopciu. "Tabu to pre mňa nie je, ale zároveň si myslím, že to chce veľmi veľa odvahy, aby človek tento krok urobil. Musím si to veľmi dobre rozmyslieť, pretože poznám príbehy ľudí, ktorí adoptovali dieťa a neboli to úplne šťastné príbehy," odpovedala pre Ahaonline veľmi triezvo táto skúsená moderátorka. Z jej slov je jasné, že prednosť dostanú ešte iné spôsoby, ako prísť k vlastnému dieťaťu vďaka modernej medicíne, no adoptovanie zjavne nevylúčili. Možno by sa mohli nechať inšpirovať Adelou a Viktorom Vinczeovcami, ktorí majú adoptovaného synčeka už vyše roka, a priniesol im do života mnoho radosti.

Najčítanejšie