Jasno
18°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Končí s hudbou?! Hviezdny spevák šokoval fanúšikov, TENTO dôvod nikto nečakal!
Zdielať na
Hudba

Končí s hudbou?! Hviezdny spevák šokoval fanúšikov, TENTO dôvod nikto nečakal!

Archívna reportáž

Už pred 5 rokmi sa veci v jeho živote zmenili

Nie je zvykom, aby úspešný umelec zmenil krátko pred päťdesiatkou oblasť svojho pôsobenia v šoubiznise. Spevák Michael Bublé (48), pochádzajúci z Kanady, si však na to trúfa a chce to skúsiť s herectvom. Jeho fanúšikovia na celom svete si ho spájajú najmä s vianočnými hitmi, ale okrem nich naspieval aj veľa piesní s inou tematikou, za čo získal viacero významných ocenení. Z jeho aktuálneho vyhlásenia sú preto mnohí šokovaní.

​V nejednej domácnosti si počas Vianoc púšťajú Michaela Bublého a jeho zamatovým hlasom prespievané miega hity It's Beginning To Look A Lot Like Christmas, Have Yourself A Merry Little Christmas či Santa Claus Is Coming To Town. Vďaka nim ho nazývajú aj "kráľom Vianoc". Bublé sa však chce dať po rokoch na hereckú dráhu a hudbu dať nabok, ako aktuálne šokoval fanúšikov.

Jednu pauzu si však už od spevu a hudby doprial krátko po vydaní albumu Nobody but Me v roku 2016. Vtedy jeho iba trojročnému synovi Noahovi diagnostikovali rakovinu pečene a chcel byť pri ňom počas liečby. K hudbe sa vrátil až v roku 2018, keď vyšiel jeho 10. štúdiový album Love. Neskôr v roku 2022 vydal album Higher a získal tretiu cenu Grammy za najlepší tradičný popový vokálny album. Jeho vyhlásenie, že ho už hudba unavuje, fanúšikov poriadne zaskočila. No zdá sa, že mnohí sa na zmenu tešia spolu s ním, ako vidno v komentároch.

Vypočujte si vianočnú klasiku v podaní Bublého:

V podcaste The Diary Of A CEO sa spevák zveril o svojich nových plánoch. "Cítim, že som teraz v tej fáze života a kariéry, keď potrebujem skúsiť niečo nové. Dvadsať rokov robím stále to isté. Napíšem niečo, promujem to, idem na turné a navštívim 40 krajín," vysvetľoval Bublé. "Samozrejme hudba bude navždy dôležitá, bude mojou láskou, ale teraz chcem robiť iné veci, byť sám sebou. Chcem skúsiť film alebo seriál. Čokoľvek to však bude, musí sa to stať teraz," vyjadril sa a vyslal tým jasný signál producentom a režisérom. Nuž, ktovie či nejde o tzv. krízu stredného veku a nepotrebuje prosto len nový stimul do života. Podstatné je, aby bol spokojný, skôr či neskôr sa k spevu azda vráti.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Michael Bublé (@michaelbuble)

Najčítanejšie