Skoro jasno
22°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Tragické Vianoce! Autonehoda pripravila o život len 49-ročného slovenského speváka!
Zdielať na
Hudba

Tragické Vianoce! Autonehoda pripravila o život len 49-ročného slovenského speváka!

Zdroj: Reprofoto/Yahoo.com

Tohtoročných Vianoc sa, žiaľ, nedožil slovenský spevák a bubeník skupiny Echo band, Vladimír Čížek. Mal iba 49 rokov, keď jeho život ukončila 21. decembra autonehoda. Pre jeho najbližšiu rodinu a priaznivcov to bol šok, na budúci rok sa chytal osláviť životné jubileum a po pár rokoch zdravej životosprávy schudol a cítil sa veľmi dobre.

​Najmä obyvatelia trnavského kraja mali možnosť stretnúť speváka a bubeníka Vladimíra Čížka na rôznych podujatiach, kde vystupoval so svojou skupinou Echo Band. Žil na Záhorí a tragická autonehoda, pri ktorej prišiel o život, sa mala stať kúsok od jeho domova, píše Trnavský denník. Smutnú správu oznámil jeho kolega z kapely a kamarát Juraj Polák. "Je nám to veľmi ľúto, lebo sme spolu prežili kus nielen muzikantského života, ale aj ako nerozluční kamaráti," vyjadril sa za všetkých z ich kapely.

Zarmútení sú aj jeho ďalší kolegovia a priaznivci. Aj vďaka nemu mal začať kariéru hudobníka Peter Paul, keď si od neho kúpil prvé bicie. "Bol to chlap, ktorý vedel, čo je hudba a ktorého hudba bavila, a bola jeho životom, je mi to ľúto, že takto a kruto končí, bude nám chýbať a veľmi," vzdal mu hold. S Čížkom si neraz zaspievala aj kolegyňa Nikola. "Muzikantské nebo sa potešilo, no nám ostal len smútok. Veľmi skoro si ťa povolali Vladimír, ďakujem ti za krásne strávené chvíle pri muzike a za krásne duetá, čo som si s tebou mohla zaspievať," odkázala mu do neba.

Na zábavách to vedela skupina Echo Band poriadne roztočiť:

Vladimír Čížek na sociálnej sieti už od roku 2019 rád motivoval svojich fanúšikov k zdravšiemu spôsobu života. Trpel nadváhou, ale rozhodol sa s tým zabojovať a podarilo sa mu to. Minulý mesiac zdieľal dve fotografie pred a po schudnutí. "Prešiel som niekoľkými výzvami a toto je môj výsledok už cez rok a cítim sa úžasne. Ak máš chuť, kľudne sa pridaj 29.11.2023. Začíname ďalšiu 21-dňovú výzvu a ži svoj nádherný život. Ak som to zvládol ja, dáš to aj ty," dodával odvahu váhavcom. Žiaľ, on sám napokon doplatil nie na nezdravý životný štýl, ale na ľudskú chybu...

Najčítanejšie