Oblačno
17°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Speváčka nepoužila bezpečnostný pás, pri autonehode na mieste zomrela
Zdielať na
Hudba

Speváčka nepoužila bezpečnostný pás, pri autonehode na mieste zomrela

Zdroj: pexels.com

Tieto Vianoce poznačilo viacero tragédií, aj autonehody. Žiaľ, pri jednej z nich zomrela deň pred Vianocami v americkom štáte Texas americká hudobníčka, speváčka a zakladajúca členka americkej country hudobnej skupiny Chicks, predtým známej ako Dixie Chicks, Laura Lynch. Mala 65 rokov.

Laura ako speváčka kapely v mladých rokoch:

Hudobníčka zahynula na následky čelnej zrážky na diaľnici pri meste El Paso o 17:45 h miestneho času. Texaské úrady uviedli, že oproti idúce auto vošlo do protismeru, pretože sa pokúšalo predbehnúť vozidlo pred sebou. Polícia uviedla, že Laura Lynch nemala v čase nehody zapnutý bezpečnostný pás a na mieste zahynula. Druhé vozidlo začalo horieť, pričom vodiča previezli do nemocnice s ľahkými zraneniami.

Lynch spoluzakladala skupinu Chicks v roku 1989 spolu s Robyn Lynn Macyovou a sestrami Martie Maguireovou a Emily Strayerovou, rodenými Erwinovými, v meste Dallas v Texase. Skupinu opustila v roku 1995 po vydaní troch albumov, pričom skupina dosiahla najväčší úspech až po jej odchode. Nahradila ju speváčka Natalie Maines.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa FOX 10 Phoenix (@fox10phoenix)

Najčítanejšie