Skoro jasno
26°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Rytmus šokuje slovami o rodine, ktorá nedrží pokope! Zásadnú rolu zohrala Jasmina!
Zdielať na
Hudba

Rytmus šokuje slovami o rodine, ktorá nedrží pokope! Zásadnú rolu zohrala Jasmina!

Archívna reportáž

Najkrajšie sviatky v roku sa končia, najväčší fanatici môžu začať odrátavať necelých 365 dní. Ktovie, či by sa k nim nepridala aj Jasmina Alagič, ktorá je známa svojou priam posadnutosťou týmito sviatkami. Do života Patrika Vrbovského tým ale priniesla niečo, čo dovtedy poriadne nepoznal.

​Zjavne si do manželstva priniesol v tomto páre každý niečo iné, pokiaľ ide o vianočné zvyklosti. V prípade Rytmusa je to ale poriadne smutné priznanie. "V mojej rodine sa Vianoce až tak neslávili podľa nejakých tradícií, boli to iba také úplne obyčajné Vianoce, kde neboli až tak darčeky. Som z rodiny, kde rodina až tak pokope nedrží," zveril sa pre Expres.cz Patrik so smutným náhľadom do detstva.

Čo sa mu nedostalo v detstve, o to viac si dopriava sám teraz, napríklad aj prsteň za stotisíc:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič (@jasmina_alagic)

No dnes je už všetko inak, Patrikovi sa aj v prípade Vianoc otočil s príchodom Jasminy život hore nohami. "Som si vytvoril rodinu, ktorá drží pokope a moja manželka ma to naučila, a svojím spôsobom aj ten život ma to naučil, že som stretol ženu, ktorú milujem, splodili sme syna a máme Vianoce presne o tom, že sme spolu a máme pekný čas," pochválil sa dokonalou súčasnosťou.

Azda aj toto by si želal Rytmus "pod stromček":

​Patrik prezradil, že jeho 3,5-ročný synček Sanel už na Mikuláša neverí, podľa tetovania totiž zistil, že ho hral jeho otec. No stále verí na Ježiška, ktorého poprosil o figúrky akčných hrdinov. Podľa Rytmusa chce vždy toho, s ktorým si pozrel film. Patrik má ale celkom iné prianie, pre seba aj pre ostatných, pomenoval to, čo je podstatné. "Nech sme zdraví, a nech každý nájde ľudí, ktorých miluje, to je najviac v živote, lebo všetko ostatné pominie," ukončil debatu priam filozoficky a nedá sa inak, než súhlasiť.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič (@jasmina_alagic)

Najčítanejšie