Skoro jasno
25°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Prekliate Vianoce?! Spevák prišiel už o tretieho súrodenca, 41-ročná sestra zomrela rok po bratovi!
Zdielať na
Hudba

Prekliate Vianoce?! Spevák prišiel už o tretieho súrodenca, 41-ročná sestra zomrela rok po bratovi!

Archívna reportáž

Na niektoré rodiny akoby osud naložil viac, po každej stránke. Rodina Carterovcov sa na jednej strane tešila z úspechu dvoch synov, Nicka a Aarona, ktorí sa stali pop hviezdami. Najmä Nick Cartera (43) sa preslávil ako člen skupiny Backstreet Boys. Žiaľ, tam sa pekný príbeh končí. Rodina už po tretíkrát čelí bolesti z predčasného odchodu svojho člena. Tesne pred Vianocami zomrela v sobotu na Floride iba vo veku 41 rokov Nickova sestra Bobbie Jean, ale o tom, čo sa stalo, sa zatiaľ veľa nevie. Vlani na predávkovanie drogami zomrel jeho brat Aaron, ktorý mal len 34 rokov a v roku 2012 prišla tragicky o život iba 25-ročná sestra Leslie.

​Do svojho súkromia nechávala rodina Carterovcov nahliadať verejnosti od roku 2006 v televíznej reality show The House of Carters. Nick Carter, člen slávnej skupiny Backstreet Boys, bol na vrchole svojej kariéry, keď sa relácia vysielala. Žiaľ, odvtedy prišli o život až traja jeho súrodenci, najnovšie Bobbie Jean, ktorá mu svojho času robila
stylistku a vizážistku. Za predčasnou smrťou brata Aarona vlani v novembri bolo predávkovanie drogami, keď so závislosťou bojoval roky. Po užití koktejlu liekov sa v kúpeľni zranila pred jedenástimi rokmi sestra Leslie a ráno sa už zo spánku neprebudila.

Zdá sa, že omamným látkam sa nevyhla ani Bobbie Jean, keď ju v júni pristihli pri krádeži v obchode, našli u nej aj nádobku s opiátom. V sobotu pred Štedrým dňom, žiaľ, táto mama osemročnej dcérky zomrela údajne po zástave srdca, čo ale nie je oficiálne potvrdené. Nickovi zostala už len sestra Angel. 

Carterovci chceli vyťažiť z Nickovej slávy čo to dá, preto vystavili celú rodinu kamerám:

Veľmi ťažko prežíva stratu už svojho tretieho dieťaťa mama Jane Carter. Je vraj v šoku a bude potrebovať čas, aby spracovala túto hroznú realitu. Pre TMZ uviedla: "Keď budem schopná jasne myslieť, vydám vyhlásenie, ale dovtedy žiadam, aby ste ma nechali smútiť v súkromí." Spomenula, že vnučka od zosnulej dcéry, Bella, je úplná sirota, keďže pred časom zomrel aj jej otec. "Akokoľvek hlboko pociťujem stratu dieťaťa, utrpenie malého dieťaťa pri strate rodiča musí byť oveľa väčšie. Modlím sa za moju osemročnú vnučku Bellu," dodala zronená Jane Carter. Snáď sa už tragédia tejto rodiny skončí...

Bobbie Jean s bratom Aaronom, obaja sú už po smrti:

Najčítanejšie