Zatiahnuté
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Zase provokuje? Bohuš Matuš nazval svoju manželku dieťaťom, tá už má jasno!
Zdielať na
Hudba

Zase provokuje? Bohuš Matuš nazval svoju manželku dieťaťom, tá už má jasno!

Zdroj: Instagram/LM

Ktovie, či si muzikálový spevák Bohuš Matuš (50) napriek zrelému veku ešte stále neuvedomuje, že by si mal dávať väčší pozor na to, čo povie. Je povestný svojimi nevhodnými hláškami, ktoré mu nerobia dobré meno, a tak ho mnohí neberú vážne a iní sú zas pohoršení. Iste to škodí aj jeho kariére, no ako manžel a otec by mal viac myslieť aspoň na ochranu jeho rodiny.

​Ešte donedávna sa vraj cítil spevák Bohuš Matuš ako by bol pubertiak, a tak sa aj správal. Možno aj preto mu neprišlo zvláštne, že sa zaľúbil do tínedžerky, vtedy 15-ročnej Lucie Palkaninovej. Dnes má už 19 rokov, je jeho manželka aj matka ich dcérky. Ešte nemala osemnásť, keď sa im narodila Natálka a presne v deň jej plnoletosti bola svadba. Po peripetiách s bývaním sa už snáď konečne usadili, a tak sa stala aktuálnou otázka, či sa už rozrastie aj rodinka, o čom hovorili už pomaly hneď cestou z pôrodnice.

Aj v relácii Inkognito sa spevák dotkol témy svojho otcovstva. Pochválil sa, že oproti divokej mladosti zmenil hodnoty života. Čudne však vyzneli pritom jeho slová, ktorými sa chcel pochváliť. "Teraz som usadený a skvelý otec. Snažím sa, aby obidve deti… Teda, obe deti… Aby manželka a dcéra boli šťastné," vyhŕkol opäť nevhodné slová, ako to už má vo zvyku, čím vyvolal u poroty smiech. Akoby tým chcel provokovať tých, ktorí ho označujú za pedofila, čo ho ale vždy poriadne nahnevá. Aj keď je jeho manželka Lucia od neho o tridsať rokov mladšia, pôsobí značne rozumnejšie. 

Bohuš a Lucka si sadli, hoci sa ten nedospelejší zdá byť skôr päťdesiatnik Matuš:

Dcérka Natália bude mať tri roky a Lucii sa zdá byť skvelé, že s ňou už nemá také starosti ako s bábätkom. Na druhé dieťa sa Lucka ešte necíti. Po pôrode jej zistili pupočnú prietrž, šesťcentimetrovú diastázu, ktorú jej operovali a zároveň urobili kompletnú plastiku brucha, no neskôr ju museli zopakovať. "Určite by som druhé dieťa chcela, nechcem, aby Natálka bola sama. Doktori zatiaľ nevedia, kedy to je správne. Povedali, že by sa zrejme nič nestalo. Ale odporučili, nech si dám čas. Druhé by som tak chcela do dvoch rokov," naznačila s rozvahou, ktorá chýba Bohušovi, svoje plány. A možno ju tak trochu odrádza aj to, že hoci to vyslovil jej manžel, je to v skutočnosti zjavne skôr ona, kto má doma dve deti...

Najčítanejšie