Oblačno
23°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Hviezdny herec sa konečne rozhúpal! Krátko pred pôrodom pred vyvolenou pokľakol!
Zdielať na
Hudba

Hviezdny herec sa konečne rozhúpal! Krátko pred pôrodom pred vyvolenou pokľakol!

Archívna reportáž

Na svoje súkromie si dáva britský hviezdny herec Robert Pattinson (37) úzkostlivo pozor a to obzvlášť, keď ide o jeho vzťahy. Neúspešne skončil jeho vzťah s herečkou Kristen Stewart (33), s ktorou si spolu zahrali v ságe Twilight, neskôr mu nevyšiel ani vzťah so speváčkou FKA Twigs (35), hoci sa s ňou aj zasnúbil. Zdá sa, že tá pravá je až speváčka a modelka Suki Waterhouse (31), s ktorou čakajú ich prvého potomka.

​Začiatkom tohto týždňa sa začali šíriť na verejnosti správy, že sa hviezdny pár Robert Pattinson a Suki Waterhouse konečne zasnúbili. Na zverejnenej fotografii v TMZ bolo vidieť na prstenníku ľavej ruky nastávajúcej mamičky prsteň s veľkým diamantom. Ako prezradil zdroj z ich blízkosti pre People, je to skutočne snubný prsteň, TU si ho môžete pozrieť. "Sú zasnúbení. Obaja chcú byť manželia. Je to pre nich dôležité," tvrdí zdroj. Už od novembra nie je tajomstvo ani to, že spolu čakajú dieťa.

Počas Sukinho vystúpenia na Corona Capital Festivale v Mexiku koncom novembra nakrútil niekto video a zdieľal ho na sieti X. Suki mala na sebe ružové šaty s flitrami. "Dnes som extra trblietavá, pretože som si myslela, že by vás to mohlo odviesť od niečoho iného, ​​čo sa deje," zverila sa publiku a zároveň za veľkého potlesku ukázala svoje zaguľatené bruško. "Nie som si istá, či to funguje," dodala žartom. 

Takto Suki ukázala svetu veľkú novinu:

"Príchod bábätka je pre nich absolútnou radosťou," tvrdí zasvätenec s tým, že sa vraj Pattinson už nevie dočkať, kedy sa stane otcom. "Je pripravený. Jeho vzťah so Suki je skvelý. Priam žiari od šťastia," rozplýval sa zdroj. Pár sa počas ich vzťahu snažil zachovať súkromie. Keď sa Pattinsona v roku 2019 pýtali z The Sunday Times na jeho vzťah so Suki, odpovedal: "Ak pustíte cudzích ľudí dovnútra, devalvuje to lásku." Lepšie je vraj postaviť si stenu medzi súkromím a verejnosťou. So Suki tvoria pár od roku 2018 a ako sa zdá, je to definitívne.

Suki bruško sekne:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Suki Waterhouse (@sukiwaterhouse)

Najčítanejšie