Polojasno
26°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Bagárová a jej Leo - veľké verejné vyznanie! Je z nich rodina!
Zdielať na
Hudba

Bagárová a jej Leo - veľké verejné vyznanie! Je z nich rodina!

Archívna reportáž

Ruminka má už tri a pol roka, azda jej čoskoro pribudne súrodenec

Ani popri materských povinnostiach nezanedbáva Monika Bagárová (29) kariéru speváčky. Z kedysi mladučkej súťažiacej v speváckej súťaži sa vypracovala na uznávanú speváčku a úspešnú influencerku. Na budúci rok si dokonca trúfa aj na svoj vlastný koncert v pražskej O2 aréne. Veľkú oporu cíti v jej partnerovi Leonardovi Lekajovi (33) a aktuálne to dala najavo celému svetu!

​Nie je žiadnym tajomstvom, že pre Moniku Bagárovú znamená jej rodina, teda mama, otec, sestra Natália a predovšetkým dcérka Rumia (3) všetko. No ako priznala na svojom nedávnom koncerte v Brne, do rodiny už ráta aj svojho priateľa Leonarda Lekaja. Ten na jej koncert prísť nezabudol, aj keď sa trochu oneskoril. Keď sa objavil zhruba v polovici koncertu vo dverách, Moniku to načisto dojalo a hneď za ním vybehla, aby ho privítala, píše Blesk.cz.

Medzitým sa ujala slova na pódiu jej sestra Natália Bagárová. "Musí ho ísť privítať, tak počkáme, až si dajú hudlana," komentovala s humorom sestrin bozk a objatie s milovaným Leom. Keď sa Monika vrátila na pódium, s dojatím Leovi pred obecenstvom vyznala lásku. "Zrazu prišiel do môjho života človek, ktorý sa volá Leo. Miluje ma, miluje moju dcéru a vychováva ju so mnou. A Leo tú rolu otca zvláda neskutočne. Naraz sme sa obe nadýchli a žijeme! A ja ti za to ďakujem. Splnil si mi ten môj sen o harmonickej rodine," krásnymi slovami poďakovala svojej láske.

Po rozchode s Muradovom mnohí čakali, že sa dá Monika opäť dokopy s Benom, ktorý naznačoval, že by mal záujem:

Keď sa Monika pred vyše dvomi rokmi rozišla s otcom dcérky Ruminky, zápasníkom MMA Makhmudom Muradovom z Uzbekistanu, bola veľmi zlomená najmä kvôli tomu, že sa zrútil jej sen o vlastnej rodine. Rozhodla sa, že postaví pri Brne dom, aby bola nablízku svojim rodičom. Krátko predtým však vstúpil do jej života Leo, ktorý je podnikateľom v Karlových Varoch. Aj keď sú ich bydliska od seba vzdialené, vždy, keď sa to dá, sú spolu, zväčša v dome Moniky pri Brne, kde sa venujú aj malej Rumii, ktorá berie Lea už ako otecka. A je jasné, že je už len otázkou času, kým sa z nich stane rodina aj "s papierom" a novým prírastkom.

Najčítanejšie