Skoro jasno
26°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Poplach u lídra Olympicu! K otcovi Marty Jandovej mierili všetky záchranné zložky!
Zdielať na
Hudba

Poplach u lídra Olympicu! K otcovi Marty Jandovej mierili všetky záchranné zložky!

Archívna reportáž

Petr sa pred pár rokmi objavil aj v jojkárskej zábavnej relácii

Ako sa ukazuje aj v prípade legendárneho českého rockera Petra Jandu (81), moderné výdobytky môžu spôsobiť aj poriadne prekvapenie jej užívateľom, a to aj v nežiadúcej podobe. Aktuálne tento hviezdny hudobník prezradil, aký stres mu spôsobili jeho chytré hodinky, keď zalarmovali záchranné zložky z celého kraja.

​Ani vo svojom pokročilom veku nestráca líder Olympicu Petr Janda zmysel pre humor. Ako tvrdí, nechystá sa do dôchodku a ešte stále zvláda aj koncertné šnúry s kapelou. Iste mu prospieva aj manželstvo s o štyridsať rokov mladšou partnerkou Alicou, s ktorou vychovávajú dve dcéry. V rozhovore pre Sedmičku ale priznal, že na jeho zdravotný stav dohliadajú nielen jeho tri lásky, ale aj jeho chytré hodinky.

No tie sa postarali aj o poriadne nepríjemné chvíle, ktoré odštartoval poplašný alarm. Zaregistrovali totiž jeho náraz a vyhodnotili ho ako nebezpečie ohrozujúce jeho život. "Hodinky mi zapípali, že som utrpel úraz, a pýtali sa, či som v poriadku. Ja som sa na to vykašlal a asi o dve minúty mi zvonil telefón," spomínal rocker. "Dobrý deň, my už pre vás ideme. Ste v pohode?" ozval sa hlas v telefóne, čo ho poriadne šokovalo.

Minulý rok oslávila kapela šesťdesiatku, ale rozhodne ešte nepatria do starého železa:

"Ježiši, prečo pre mňa idete?!" pýtal sa vystrašene. "Vydržte. Idú hasiči, záchranka, policajti," odpovedal hlas v telefóne. Janda vôbec netušil, čo sa to deje. Do telefónu operátorovi odkázal: "Prosím vás, tak to zastavte! Mne nič nie je!" Hlas v telefóne však trval na svojom. "Ale ste nás nevypli, tak my prosto ideme!" Napokon sa mu ho vraj ale predsa len podarilo presvedčiť, a tak to poplach zastavili. Napriek tomu však kvôli obavám v noci nespal a sledoval, či sa predsa len neobjavia modré majáky s húkaním pri jeho dome. Našťastie, nič také sa nestalo, v tomto prípade si skôr môžu gratulovať jeho hodinky, že ich po tomto šoku rovno nehodil do koša!

Najčítanejšie