Jasno
35°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Totálny prepad Dary Rolins, fanúšikovia ostali v šoku! TAKTO to vysvetlila!
Zdielať na

Totálny prepad Dary Rolins, fanúšikovia ostali v šoku! TAKTO to vysvetlila!

Archívna reportáž

Podľa vypredanej pražskej O2 arény na januárovom koncerte speváčky Dary Rolins (51) k jej päťdesiatke, by sa dalo usudzovať, že patrí v rebríčku popularity k top speváčkam a asi každý by ju čakal minimálne v TOP 10, ak nie rovno na víťazných priečkach. Ako sa ale ukázalo po nedávnom zverejnení výsledkov Českých slávikov, nedostala sa ani do prvej dvadsiatky.

​Už od detstva sa Dara Rolins úspešne pohybuje na slovenskej a českej hudobnej scéne. Roky žije v Prahe, kde sa po jej duete s Karlom Gottom a úspechu na domácej scéne aj v nemecky hovoriacich krajinách, rozhodla študovať a usadiť. Aj keď odvtedy patrí k veľmi žiadaným speváčkam, na samostatný mega koncert si trúfla až tento rok v januári po tom, čo ju prehovoril Leoša Mareš, a táto šou k jej päťdesiatke mala obrovský úspech.

Ku svojej tridsiatke si koncert v O2 aréne dopriala prednedávnom aj Ewa Farna, ale na rozdiel od Dary Rolins skončila tento rok v ankete Český slávik rovno na prvom mieste. Dariny fanúšikovia si nevedeli vysveteliť jej prepad a boli zvedaví, ako to nesie. Zdá sa, že jej to vrásky nerobí a aktuálne si užíva v Talianska so svojou láskou, Pavlom Nedvědom. Ale predsa len sa rozhodla na tlak fanúšikov reagovať na jej neslávne 23. miesto v ankete.

Darin koncert bol mega úspešný:

"V rámci faktu, že ide o hlasovanie pre českých interpretov, je moje umiestnenie v podstate neuveriteľný úspech," označila Dara svoje umiestnenie prekvapivo za skvelé, keďže zo slovenských speváčok vlastne skončila ako prvá, čo je vtipný, optimistický pohľad. Zdôraznila, že pre ňu je najväčším ocenením dlhoročná priazeň fanúšikov, plný diár a možnosť zaujímavých spoluprác. Napokon, aj to, že práve ju vybrali aj na odovzdávanie jednej z cien na galavečere Slávikov, svedčí o jej uznaní organizátormi a skutočne jej po 40 rokoch mega úspešnej kariéry môže byť jedno, na ktorom mieste sa kde umiestní.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Najčítanejšie