Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Uroní pre neho Britney slzu..? Vážny stav jej otca, prišiel o nohu!
Zdielať na

Uroní pre neho Britney slzu..? Vážny stav jej otca, prišiel o nohu!

Archívna reportáž

Oslobodenie spod otcovho poručníctva bol pre Britney priam životný sviatok

V rodine popovej speváčky Britney Spears (42) nepanuje už roky dobrá atmosféra. Jej sláva nepriniesla šťastie, ako by sa dalo očakávať, a je zjavné, že si navzájom jej členovia nedôverujú. Britney nedokáže odpustiť otcovi, že ju mal roky v opatrovníctve a obmedzoval jej slobodu a vraj sa na nej aj priživoval. Akoby za trest ho teraz ale postihol krutý osud - prišiel o nohu. Zdá sa, že to zlomilo aj Britney a zvažuje, či sa s ním zmieri a pomôže mu finančne.

​Po tom, čo Jamie Spears (71) niekoľko týždňov bojoval s infekciou nohy, rozhodli lekári o jej amputácii. Zdroj z jeho blízkosti informoval portál TMZ, že kvôli masívnej infekcii nohy strávil posledné týždne v nemocnici. "Podstúpil päť neúspešných operácií na potlačenie infekcie a lekári sa rozhodli, že jediným spôsobom, ako pokračovať, je amputácia," oznámil smutnú správu. Stalo sa tak už pred mesiacom a Spearsovi sa odvtedy nedarí dobre. Počas boja o zdravie schudol viac ako 12 kilogramov.

V utorok zas iná zasvätená osoba tvrdila pre TMZ, že jeho dcéra Britney priznala, že jej otec chýba, a zmienila sa pritom, že mu pošle peniaze, aby mu pomohla. Speváčka oslávila 2. decembra 42. narodeniny a stretla sa aj s bratom Bryanom a mamou Lynne, ktorej mala povedať, že zvažuje, že sa s otcom uzmieri. Zdroj k tomu dodal: "Nie je nič, čo by Jamie prijal radšej ako zmierenie so svojou dcérou, neprechováva k nej žiadnu zlú vôľu." Jamie vždy tvrdil, že dcére opatrovníctvom veľmi pomohol, ktovie ako by vraj bez dohľadu dopadla. Žiaľ, ukazuje sa, že speváčka skutočne nevie práve ideálne narábať so slobodou a jej fanúšikovia o ňu majú obavy.britne

​No teraz sa zdá, že Britney chce s rodinou urovnať vzťahy. Počas nedávnej narodeninovej návštevy jej mamy Lynne zdieľala fotografiu na Instagrame, ako sa k sebe túlia na gauči. Lynne k tomuto špeciálnemu momentu napísala: "Všetko najlepšie k narodeninám Britney Spears. Som tak šťastná, že sme konečne spolu. Tu je uzdravenie a život plný šťastia, slobody a väzieb, ktoré sa nikdy nezlomia!" Keď sa v máji po troch rokoch odmlky Lynne objavila v dverách u Britney, tá napísala: "S rodinou je vždy potrebné niečo riešiť... ale čas lieči všetky rany!" Niekedy ale musí kruto zasiahnuť aj osud, ako je to v prípade jej otca, ktorý to ešte stále nemá vyhrané.

Príspevky speváčky sú znepokojivé, nahota jej údajne pokazila aj vzťah so synmi:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Maria River Red (@britneyspears)

Najčítanejšie