Polojasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Rana pre Absolonovú! Vianoce bez jej detí, TOTO je dôvod!
Zdielať na

Rana pre Absolonovú! Vianoce bez jej detí, TOTO je dôvod!

Archívne video

Aj keď sa navonok zdá, že je speváčka Monika Absolonová (37) veľmi otvorená v súvislosti s jej súkromím, nie je to celkom tak. Nie je stále úplne jasné, ako to majú podelené s jej expartnerom Tomášom Hornom (43) v rámci starostlivosti o ich dvoch synov, Tadeáša (8) a Matouša (5). Monika už dávnejšie rozčuľovala ohľadom súdu o opatrovníctvo a teraz sa posťažovala, že aj Vianoce strávi bez synov.

​Na svojich malých chlapcov je Monika Absolonová veľmi citlivá. Bráni si ich ako levica aj pred ich vlastným otcom Tomášom Hornom, s ktorým sa rozišla predvlani za dramatických okolností. Donedávna sa s ním súdila o ich starostlivosť, ale zatiaľ čo ona tvrdí, že ich dostala do výhradnej starostlivosti, on ju obviňuje z klamstva. "Synov mám podľa rozsudku súdu dvanásť dní v mesiaci. A ak ona tvrdí niečo iné, dobre vie, že to tak nie je," vyhlásil a ukázal aj rozhodnutie súdu.

Absolonová priznala, že tento rok budú synovia tráviť Vianoce u otca, hoci opäť pripomenula, že nemajú striedavú starostlivosť. "Pre mňa to nie je vôbec príjemná situácia, pretože ja Vianoce milujem a musím povedať, že je mi to ľúto, že nebudú doma," vyžalovala sa v Showtime. "Veľmi ma mrzí, že neumožní svojim deťom byť tam, kde je to asi fajn. Viem, že Tomášovi sa u nás na Vianoce strašne páčilo," dodala s tým, že k nim chodila rada aj jeho dcéra.

Monika zažiarila aj v jojkárskej šou:

"Ale to nevadí, my si urobíme Vianoce 23. decembra a budem sa snažiť, aby boli čo najkrajšie, ale to sa snažím každý rok. Chcela som sa dohodnúť, ale nejde to," prezradila pozadie. No nebola by to Monika, aby do tejto nepríjemnej situácie nevniesla aj trochu humoru. "24. decembra, keď odovzdám chlapcov, pôjdem na pivo. A potom sa vrátim a budem u brata," zasmiala sa vlastným predstavám o "opustených" Vianociach bez detí. Treba dodať, že s bratom s jeho rodinou, aj s ich mamou žijú pod jednou strechou v ich veľkom viacgeneračnom dome.

So synmi si užila aspoň Mikuláša:

Najčítanejšie