Jasno
35°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Po troch rokoch randenia to spečatili! Krásna herečka sa v tajnosti VYDALA!
Zdielať na

Po troch rokoch randenia to spečatili! Krásna herečka sa v tajnosti VYDALA!

Zdroj: Instagram/VH

Zdá sa, že ďalšia hviezda spečatila svoj vzťah manželstvom. Cez víkend sa na sociálnej sieti objavila fotografia americkej herečky Vanessy Hudgens (34), ako pózuje na pláži v mexickom Tulume v bielych šatách. Hneď na to sa objavili špekulácie, že sa táto hviezda muzikálového seriálu High School Musical vydala. Jej manželom sa mal stať profesionálny bejzbalový hráč Cole Tucker (27).

​Populárna americká herečka Vanessa Hudgens a profesionálny hráč bejzbalu Cole Tucker sa spolu prvýkrát ukázali ako pár na červenom koberci v novembri 2021 na premiére filmu Tick, Tick, Bum! Klebety o randení sa ale šírili už v novembri 2020, keď ich videli držať sa za ruky v Los Angeles. Vo februári tohto roku zdieľali šťastnú správu o ich zásnubách. "Nemohli sme byť šťastnejší," zverili sa na Instagrame. "Je to pocit bezpečia. Cítiš sa tak bezpečne. Je to tá najlepšia vec vôbec. Milujem byť snúbenicou," vyjadrila sa herečka.

Od zásnub zverejnil pár množstvo spoločných zamilovaných záberov. Tucker o svojej snúbenici prehlásil pre médiá, že "je úžasná a milujem ju". Hudgens sa v The Drew Barrymore Show v máji 2021 priznala, že sa spoznali na skupinovom rozhovore na Zoome a ona urobila prvý krok k ich zoznámeniu. Hudgens prezradila, že veľmi skoro vedela, že Tucker je "ten pravý". Po ich prvom spoločnom víkende zavolala svojej sestre: "Myslím, že som práve našla svojho budúceho manžela." Vraj ju okamžite zaujal.

Pripomeňte si Vanessu s hitom z High School Musical:

V októbri organizovala Hudgens víkend lúčenia sa so slobodou v Aspene v Colorade, kam pozvala kamarátky. "Najkonickejší rozlúčkový víkend v Aspene vďaka mojim DIEVČATÁM," napísala nadšene. A vyzerá, že už má za sebou aj svadbu, hoci tú zatiaľ verejne nepotvrdila. V nedeľu sa na Twitteri objavil screenshot herečky vo svadobných šatách spolu s jej manažérom Evanom Haineyom. "Gratulujem @vanessahudgens & @cotuck k vašej krásnej svadbe tento víkend! Rád vás vidím oboch tak šťastných!" odkázal im manažér. Novomanželia sobáš zatiaľ nepotvrdili.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ?Vanessa Hudgens? (@vanessahudgens)

Najčítanejšie