Jasno
17°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Trpké priznanie! Slovenskej speváčke sa vrátila rakovina po TRETÍKRÁT, nemá ešte ani 30 rokov!
Zdielať na

Trpké priznanie! Slovenskej speváčke sa vrátila rakovina po TRETÍKRÁT, nemá ešte ani 30 rokov!

Zdroj: Instagram/SS

Je až neuveriteľné, ako dokáže osud naložiť niektorým ľuďom. Len veľmi ťažko sa prijíma onkologické ochorenie u detí, no aj pri mladých ľuďoch je táto diagnóza krutá. A keď sa opakovane vracia, je to priam trýznenie. Žiaľ, túto skúsenosť má aj 29-ročná slovenská speváčka Štefánia Šalátová.

​Speváčka zoskupenia ľudovej zábavy Mafia Corner, ktorej hity nechýbajú na žiadnej dedinskej diskotéke, to v osobnom živote také veselé ani zďaleka nemá. Rakovina vstúpila do jej života už tretíkrát. Bolestnú správu zdieľala s fanúšikmi len akoby mimochodom - čo všetko stihla za ostatný týždeň. Popri pracovných povinnostiach to bola aj operácia.

Stefi a hit v spolupráci s Mafia Corner:

"Vrátila sa mi rakovina. Veru, je tu tretíkrát ale je prvá, ktorú som prijala s absolútnym pokojom. Je relatívne skoro podchytená. Teda aspoň to tak vyzerá. Jedna uzlina je už vyoperovaná a druhej, tej ťažšie dostupnej, nastavíme liečbu," zverila sa sledovateľom.

Priznala aj to, že o rakovine vie už mesiac, no dovolenku na Filipínach si chcela užiť "s čistou hlavou". "Neprosím si ľútosť, z tej nemám nič ani ja ani vy. Len mi držte palce lebo práve to vždy veľmi veľmi poteší a povzbudí. Ešte stále som JA pánom celej situácie a mám šťastie na skvelých lekárov a sestričky," napísala veľká bojovníčka.

Stefi neupresnila, o akú rakovinu ide, pred 8 rokmi bojovala po prvýkrát a vtedy išlo o rakovinu lymfatických uzlín. Úspešne ju porazila, no v roku 2020 sa vrátila a speváčka priznala, že podstupuje "oveľa náročnejšiu a agresívnejšiu liečbu ako pred piatimi rokmi". Po transplantácii kostnej drene sa jej opäť podarilo vyliečiť a azda nikto nečakal, že sa tento príbeh zopakuje. Ostáva veriť, že to bude príbeh so šťastným koncom v duchu známeho "trikrát a dosť", skutočne by už podobných rán osudu pre jedného mladého človeka stačilo.

Najčítanejšie