Jasno
19°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Bagárová priznala ťažké obdobie! Problémy s Ruminkou, musela zaviesť opatrenia!
Zdielať na

Bagárová priznala ťažké obdobie! Problémy s Ruminkou, musela zaviesť opatrenia!

Archívna reportáž

Monika svoju dcérku miluje, na budúci rok oslávi už 4 roky a súrodenec je v pláne

Už je to takmer pätnásť rokov, keď sa medzi súťažiacimi v speváckej talentovej súťaži objavili Monika Bagárová (29) a Jan Bendig (29). Obaja boli vtedy veľmi mladí, mali iba pätnásť rokov a spájali ich aj rómske korene. Nečudo, že sa skamarátili a je to tak aj doteraz. Medzitým sa z nich už ale stali úspešní profesionálni speváci a zatiaľ čo si mama trojročnej dcérky trúfa osláviť tridsiatku koncertom v O2 aréne, Honza práve vydáva knihu o sebe.

​Za pätnásť rokov sa dá stihnúť v živote veľa, príkladom toho sú aj speváci Monika Bagárová a Jan Bendig. Niečo o tom svojom príbehu opísal Bendig v práve vydanej knihe Roma Boy: Příběh nekončí. Jednou z krstných mám je aj jeho dlhoročná kamarátka Monika Bagárová. "Ja samozrejme poznám niektoré príbehy, ale neviem, ktoré tam sú. Ale verím tomu, že tá kniha je plná emócií, že sa v nej dočítame veľké veci, podľa toho, čo mi Honzík ľahko načrtol, a ja viem, že on má čo ponúknuť," uviedla pre eXtra.cz Monika.

Teší sa na to, keď si ju bude môcť prečítať v pokoji doma. "Viem, že v živote zažil veľa vecí, a teraz si chcem prečítať, čo tam je, čo chcel ľuďom povedať a o čo sa chcel podeliť," zverila sa. Ona sama mala na rozdiel od Honzu krásne detstvo, naplnené láskou a opaterou, hoci sa nedá povedať, že by žili v prepychu, naopak. Monika ale môže jej dcérke Ruminke dopriať viac hračiek, doslova všetko, čo si zmyslí, a tak ju chtiac-nechtiac rozmaznala. Priznáva, že to nie je jednoduché. Rumia má vraj teraz "obdobie vzdoru", čo dáva Monike zabrať a musela vo výchove pritvrdiť.

Monika je skutočne dokonalá mama, ktorá by dcérke zniesla modré z neba:

Hoci vraj jej mamu Rumia poslúcha na slovo, priznáva, že keď príde ona, je to s dcérkou odrazu "divočina". No keď chce dcérka nejakú drahú hračku, Monika jej ju už dokáže odoprieť, hoci zjavne ešte nevie povedať radikálne "nie". Obchádza to zatiaľ prísľubmi, že jej ju kúpi inokedy, alebo nech napíše Ježiškovi. No je rada, že dokázala zaviesť aspoň aké-také pravidlá, aby sa dcérka "nehádzala o zem". "U detí je strašne dôležité to takto nastaviť, pretože tá hranica, keď dáte príliš, pre to dieťa to do budúceho života nebude dobré," mudruje životom poučená Monika a niet pochýb, že pri druhom dieťatku, ktoré je už v pláne, nastaví od začiatku prísnejšie pravidlá.

Ruminka by rada chlpatého maznáčika, mama asi prosbe podľahne:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Najčítanejšie