Jasno
33°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Hviezdna speváčka po vzťahoch s mužmi priznala, že je NA ŽENY!
Zdielať na

Hviezdna speváčka po vzťahoch s mužmi priznala, že je NA ŽENY!

Archívna reportáž

Billie je možno svojská, no vie, čo je správne - zachovala sa tak aj pri záchrane fanúšičky

Niektoré ženy musia prežiť viacero románikov s mužmi, aby zistili, že to nie je to pravé... Zjavne je to aj prípad americkej speváčky Billie Eilish (21), ktorá má vo svojom mladom veku za sebou dva vážne vzťahy s mužmi, a predsa sa pred pár dňami v "coming out-e" priznala, že je na ženy.

​Billie poskytla rozsiahly rozhovor pre magazín Variety, kde sa vyznala zo svojej lásky k ženám. No ako hovorí, vôbec toto verejné priznanie neplánovala. "Nie, neplánovala, ale tak trochu som si pomyslela: 'Nebolo to zrejmé?'... Neuvedomila som si, že ľudia to nevedia," povedala speváčka, ktorá považovala za zjavné, že ju ľudia berú ako lesbu po tom, čo mala dva vzťahy s mužmi, pričom ten posledný sa skončil len tento rok.

No zároveň dodala, že nejaké verejné priznávanie sa nepovažuje za zásadné. "Prečo nemôžeme jednoducho existovať? Je to tak už dlho a jednoducho som o tom nehovorila," tvrdí o svojej orientácii a potom, čo pochopila, že to ľudia nevedeli, je vraj šťastná, že to už vedia. Paradoxne ale vyznievajú jej slová, že sa so ženami nedokáže celkom stotožniť ako jedna z nich, a myslí si, že ju nemajú až tak rady. "Mám ich veľmi rada. Milujem ich ako ľudí. Priťahujú ma ako ľudia. Priťahujú ma naozaj. Priťahujú ma fyzicky. Ale zároveň ma veľmi desia, ich krása a ich prítomnosť," vyznala sa nemenej krásna speváčka. 

Billie dokáže meniť ako chameleón, jej obdobie femme fatale bolo dokonalé:

​Počas podujatia Variety's Power of Women, ktoré sa konalo minulý mesiac, speváčka a skladateľka počas emotívnej ďakovnej reči hovorila o tom, že je "hrdá" na svoje ženstvo napriek tomu, že to tak vždy nebolo. "Strávila som veľkú časť svojho života tým, že som nemala pocit, že sa hodím na to, aby som bola ženou. Myslím, že na niekoľko rokov som sa kvôli tejto neistote stala takmer veľmi vyberavou a hovorila som si: 'Ach, nie som ako ostatné dievčatá, pretože nerobím toto a toto'. Toto obdobie som si veľmi zazlievala, pretože som sa oveľa viac zaujímala o to, aby som bola ako ostatné dievčatá, pretože ostatné dievčatá sú mega a ja milujem ženy," opísala svoje pocity speváčka, ktorá skutočne napriek ženskému telu a kráse vždy preferovala chlapčenský štýl obliekania. Azda jej prinesie toto poznanie do života lásku a pokoj.

Billie a jej typický prejav, keď chce, aby ľudí viac zaujímala jej hudba, ako či má rada chlapcov alebo dievčatá:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa BILLIE EILISH (@billieeilish)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa BILLIE EILISH (@billieeilish)

Najčítanejšie