Jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Na jeho hit tancovali všetci, teraz oznámil smutnú správu - má neliečiteľnú rakovinu!
Zdielať na

Na jeho hit tancovali všetci, teraz oznámil smutnú správu - má neliečiteľnú rakovinu!

Zdroj: Instagram/DG

Zo sveta šoubiznisu prišla ďalšia smutná správa. Jedna za druhou pribúdajú správy o onkologických ochoreniach a výnimkou nie je ani hviezda 90. rokov. Popová legenda Dario G, vlastným menom Paul Spencer, fanúšikom prezradil, že mu diagnostikovali rakovinu konečníka v štvrtom štádiu. Žiaľ, nádej na vyliečenie neexistuje.

​Napriek tomu, že má Paul Spencer svoj týždenný rozvrh stále naplnený návštevami v nemocnici, kde podstupuje chemoterapiu, chce si užívať život naplno. Rád si zahrá futbal so svojimi priateľmi, behá po meste, navštevuje rôzne podujatia, jednoducho chce ešte zažiť všetko, čo sa dá. Chce dodržať svoje slovo, ktorá dal jeho fanúšikom, že bude pozitívny vo svojom každodennom živote. Ťažká diagnóza je ale zrejme najväčšou výzvou jeho doterajšieho života. V príspevku na sieti X Paul vysvetľoval, že aj keď je to ťažké, nechce upadnúť do negativity.

Pripomeňte si Dariov najväčší hit:

Dario G svoju cestu za slávou odštartoval v 90. rokoch hitmi Sunchyme a Carnival de Paris k majstrovstvám sveta vo futbale 1998, a dostal sa s nimi až na vrchol hitparád.  Aj za posledných pár mesiacov urobil veľa pozitívnych osobných krokov, vydal aj fantastickú pieseň s názvom Savour the Miracle of Life, aby tak pomohol získať peniaze pre združenie podporujúce ľudí s rakovinou. V rozhovore pre Mirror Online Paul povedal, že teraz funguje v "dvojtýždňových cykloch". "Mám chemoterapiu každé dva týždne...V podstate v pondelok, utorok, stredu a štvrtok. Piatok a víkend príde reakcia na lieky a chemikálie," vysvetľoval s tým, že ho to vždy emocionálne rozhodí. 

Pripomeňte si Dariov obrovský hit k Majstrovstvám sveta vo futbale:

Aj keď mu liečba berie veľa času a energie, Paul si uvedomuje, že zostať pozitívny je podmienkou plnohodnotného života. "Viete, na rakovinu štvrtého štádia neexistuje žiadny liek. Ale to je súčasť mojej cesty, aby som pochopil, kam to vedie," zveril sa s tým, že je ťažké vypočuť si, že máte rakovinu, a ešte horšie, že máte rakovinu štvrtého štádia. Hlavou mu behali myšlienky, či to zvládne a koľko času mu ešte zostáva. "Som skutočne pozitívny človek a myslím si, že pozitivita ma nevylieči, ale bude toho veľkou súčasťou," mieni s vierou v čo najdlhší a čo najlepšie prežitý čas, ktorý mu ostáva.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa DARIO G (@dariogofficial)

Najčítanejšie