Skoro jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Terno väčšie ako Zlatý slávik! Farna sa dobre vydala, cez muža si teraz pripísala mega milióny!
Zdielať na
Hudba

Terno väčšie ako Zlatý slávik! Farna sa dobre vydala, cez muža si teraz pripísala mega milióny!

Archívne video

Čerstvo dvojnásobnej Zlatej slávici Ewe Farne (30) ide posledné roky karta po všetkých stránkach, nielen v speve. Napriek veľkému pracovnému vyťaženiu si dokázala založiť rodinu s manželom Martinom Chobotom (34) a tešia sa už z dvoch detí. No ako sa ukázalo, nie je pre ňu prínosom len ako partner a hudobník, ale priniesol do manželstva aj miliónové dedičstvo. Spolu s Ewinými zarobenými miliónmi majú postarané o rodinu azda aj na niekoľko generácií.

​Nehnuteľnosti v Prahe majú poriadne vysokú hodnotu, tobôž ak sú na lukratívnych miestach. Takým je aj adresa Nový Svět, len pár stoviek metrov od Pražského hradu, kde sú nehnuteľnosti skutočne len pre tých najmajetnejších. Práve tam získal Martin Chobot dedičstvom po dedkovi, výtvarníkovi Vladimírovi Suchánkovi, a to rovno tri prepojené domčeky, píše Blesk.cz. U notára ale potvrdil, že dedičstvo bude zdieľať spoločne s manželkou Ewou Farnou.

V stredoveku obývala Nový Svět chudobná časť obyvateľstva, neskôr dvorní zamestnanci a služobníctvo hradu, až si ju posledné desiatky rokov vyvolila umelecká bohéma. Krivolaké uličky čarovnej časti pražských Hradčian si zamilovali režiséri Karel Kachyňa, Ivo Novák a Jan Švankmajer, herec a riaditeľ divadla Ungelt Milan Hein, maliar Jan Zrzavý, ale tiež spisovatelia Arnošt Lustig či Ota Pavel. A teraz k nim pribudli aj Ewa s Martinom, no sťahovať sa tam zrejme nechystajú.

Aj Ewa má svoju vianočnú pieseň a je veľmi úspešná:

Na domoch Martina a Ewy vidno, že sa tam už začali rekonštrukčné práce. Zrejme to ale berú skôr ako investičnú nehnuteľnosť, než na vlastné bývanie s dvomi malými deťmi. Otázka je, či dom predajú alebo budú prenajímať. Podobný dom sa prednedávnom predával za 51 miliónov korún, čo sú v prepočte zhruba dva milióny eur. Blesk uviedol, že podľa získaných informácií chcú manželia domom vrátiť pôvodnú podobu, ako napríklad dvere, čím by získali ešte väčšiu atraktivitu a hodnotu.

Ewa vypredala O2 arénu a rovno pridala ďalší koncert, ktorý obratom vypredala tiež:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ewa Farna (@ewa_farna93)

Najčítanejšie