Skoro jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Črtalo sa pod sexi overalom bruško? Bagárová otvorene priznala ako to je!
Zdielať na
Hudba

Črtalo sa pod sexi overalom bruško? Bagárová otvorene priznala ako to je!

Archívna reportáž

Ruminka má už tri a pol roka, azda jej čoskoro pribudne súrodenec

Odkedy sa dala speváčka Monika Bagárová (29) dokopy s fešným podnikateľom Leonardom Lekajom (32), mnohí netrpezlivo očakávajú, kedy ohlásia rozšírenie rodinky. Aj keď sa Monika už neraz vyjadrila, že je na to ešte čas, celkom jej neveria. Musí rátať s tým, že jej bruško je pod drobnohľadom.

​Po pauze, keď bola Monika Bagárová na materskej dovolenke s dcérkou Rumiou (3), už opäť naplno žiari v spoločnosti. Jej kariéra speváčky si vyžaduje, aby bola stále na očiach, tobôž teraz, keď chystá k svojim okrúhlym narodeninám na budúci rok veľkolepý koncert a trúfla si v spolupráci s Leošom Marešom na O2 arénu. 

Nenechala si ale ujsť ani krst nového albumu Michala Davida. Prišla v sprievode svojho partnera Leonarda Lekaja, s ktorým tvoria nielen veľmi pekný pár, ale si aj perfektne rozumejú. "Sme spolu a je nám krásne. Obaja bývame na druhom konci republiky, ale keď sa chce, tak všetko ide. Uvažujeme o spoločnom bývaní niekde na pol cesty," prezradila už pred časom Blesku svoje plány.

Skutočne sa nedá povedať, že by Monika mala tehotenské bruško, ako ukázala pred pár dňami:

Aktuálne mali niektorí jej fanúšikovia pocit, že má akési oblejšie bruško ako obvykle. Zdá sa, že pre hviezdy šoubiznisu je ale trúfalé sa aj trošku viac najesť, alebo nebodaj sa trošku zduť, lebo hneď "sú tehotné". To bude aj Monikin prípad. "Už sa to ku mne donieslo, že čakám bábätko, ale nečakám. Bohužiaľ, pár kíl som pribrala a všetko to mám v bruchu. Budem musieť zas začať cvičiť a viac sa strážiť v jedle. Druhé bábätko by som určite chcela, ale až časom. Navyše chystám ku svojej tridsiatke na budúci rok veľký koncert v O2 aréne," vysvetľovala pre Blesk.cz ambiciózna speváčka, prečo by ani strategicky nebolo vhodné, aby bola teraz tehotná. No možno práve po koncerte príde ideálny čas.

Aktuálne má pred tehotenstvom prednosť plánovaný mega koncert:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Že sú jej fanúšikovia priam posadnutí predstavou o Monikinom tehotenstve je zjavné aj v komentároch pri tomto príspevku:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Najčítanejšie