Polojasno
15°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Bendig sa po útoku zrútil, TOTO odkazuje agresorovi! A potom prišiel telefonát od Lucie Bílej..!
Zdielať na
Hudba

Bendig sa po útoku zrútil, TOTO odkazuje agresorovi! A potom prišiel telefonát od Lucie Bílej..!

Archívna reportáž

To, k čomu došlo krátko pred začiatkom galavečera z odovzdávania Slávikov, nemá v histórii tohto podujatia obdobu. Nie je jasné, kde bola ochranka, keď na speváka Jana Bendiga (29) nečakane istý muž vychrstol múku práve v momente, keď sa prechádzal v sprievode svojho priateľa Lukáša Rejmona po červenom koberci. Na sebe mal extravagantný model blýskavého kostýmu aj s maskou. Incident ho totálne vydesil.

​Dotknutý spevák Jan Bendig aj s jeho priateľom sa oprávnene pýtajú, kde bola ochranka, keď na Bendiga chlapík vysypal múku za výkriku "cigán" priamo na červenom koberci na Slávikoch. Ako útočník nečakane prišiel, tak aj zmizol, no je zachytený na mnohých fotkách. Vyšetrovanie útoku už zobrala z vlastnej iniciatívy do svojich rúk polícia. Ako sa Honza priznal, bol v šoku a mal chuť hneď odísť, ale nechcel sklamať Moniku Bagárovú, s ktorou mal zaspievať duet.

"Ja som bol najprv v šoku. Vidím zrazu biely oblak. Myslel som si, že je to v rámci show a niekto vypustil na koberec biely dym. Nebudem klamať, ale včera ma to chvíľu po tom incidente totálne zlomilo a nevedel som, čo si mám myslieť a čo robím zle..," spomínal vo vyhlásení šokovaný Bendig, píše Extra.cz. V zákulisí ho utešovali a povzbudzovali Monika Bagárová a Leoš Mareš. "Dodali mi veľa pozitivnej energie a podpory, aby som si ten večer nenechal pokaziť," zveril sa Bendig. Vystúpenie zvládol a ako bonus prišiel telefonát od Lucie Bílej. "Mali sme po polnoci krásny telefonát od Lucie Bílej, ktorá mi povedala toľko krásnych slov, až mi to vohnalo slzy do očí," vyznal sa Honza z dojatia nad gestom speváčky, ktorá s mladým spevákom sympatizuje.

Podaktorí milovníci konšpirácií začali hneď špekulovať, že incident bol naplánovaný, čo spevák rázne poprel. "Toto mal byť pre mňa večer, ktorý som si chcel po tej ročnej tvrdej makačke užiť v outfite, ktorý som s Debbie Brown plánoval skoro pol roka. Veľmi som sa tešil na reakcie a zničila mi to táto udalosť," požaloval sa právom. Zamýšľal sa aj nad dôvodom útočníka, či vôbec mieril priamo na neho, alebo si ho len náhodne vybral. No prekvapivo, neželá mu nič zlé a nechce sa mu ani pomstiť. Psychicky nie celkom zdravému útočníkovi odkázal Honza prekvapivo niečo úplne iné: "Možno niekoho prekvapím, ale pozývam ťa na niektorý z mojich koncertov. Nech vidíš, že nie som taký, ako si asi myslíš, že makám, aby som bol inšpiráciou pre mladých." Ak ho už toto neobmäkčí, aby podobné hlúposti už viac nerobil, tak už asi nič...

Na vystúpení s Monikou Bagárovou bol už Janko späť vo forme, vo videu od 3:30 minúty:

Najčítanejšie