Skoro jasno
19°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Dara Rolins poriadne šokovala! TOTO v jej veku?! Zázrak!
Zdielať na
Hudba

Dara Rolins poriadne šokovala! TOTO v jej veku?! Zázrak!

Archívna reportáž

Zrelá a skúsená speváčka Dara Rolins (50), ktorá oslávila svoju minuloročnú päťdesiatku, okrem iného, veľkolepým koncertom v pražskej O2 aréne, na svoj vek ani trochu nevyzerá. Fantastickú postavu si udržiava zdravou stravou, tancom a cvičením, no v jej tvári vidia mnohí jednoznačne úpravy. Nehovoriac o jej vlasoch, ktoré si mení ako sa jej zachce.

​Ako to už v šoubiznise býva, o popularite rozhoduje nielen talent, aj vzhľad a imidž, a tak na seba najmä ženy v tomto smere veľmi dbajú. Medzi tie, ktoré na tom priam stavajú, patrí aj Dara Rolins. Jasne vidieť, že ani vo svojej päťdesiatke nepoľavuje, čím ale provokuje hejterov, aby jej to s radosťou "otrieskavali o hlavu", čo sa ale naučila za tie roky ignorovať. A nemá problém priznať, že svojej kráse pomáha ako sa dá, týka sa to aj jej "koruny krásy".

"Musím sa priznať, že ja sa o vlasy musím naozaj svedomito starať. Dosť často, špeciálne na vystúpeniach, mám príčesky, pretože lusknutím prstov mi nenarastú až po zadok. Ale my speváčky takto čarujeme často," priznala Dara pre server Vlasta.cz. Zároveň sa ale pochválila, že ešte ani vo svojom veku vraj nemá šediny. "Môj kaderník alebo tí ľudia, čo sa mi hrabú vo vlasoch, mi hovoria, že je to neuveriteľné, ale že nemám ani jednu šedinu. Takže vo vlasoch nič," tvrdí speváčka o tomto takmer zázraku, no priznáva, že obočie juj už šedivie.

Dara skutočne nemusí riešiť vek a zjavne ani šediny:

​Je však známe, že prirodzene svetlé vlasy šedivejú neskôr ako tie tmavé, ale najmä je tona tých tmavých aj  viac vidieť. Farba Dariných vlasov podľa jej fotiek z detstva bola síce blond, no neskôr prirodzene o pár odtieňov stmavli, no stále sa dá zaradiť k tým svetlejším. Neskôr sa vrátila k blond farbe vlasov, aj keď si raz vyskúšala aj tmavší odtieň. "Asi týždeň som vydržala s tmavou farbou. Ale pripadala som si ako myška. Ako mám hnedé oči, prosto Dara je blondínka," uzavrela jasne svoj výber a treba uznať, že vybrala správne.

Dara si aktuálne bola užiť Paríž aj s koncertom Madonny:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Najčítanejšie