Jasno
13°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Speváka a jeho malú dcéru uhryzol jedovatý pavúk! Otrave PODĽAHOL, dcéra je v nemocnici!
Zdielať na

Speváka a jeho malú dcéru uhryzol jedovatý pavúk! Otrave PODĽAHOL, dcéra je v nemocnici!

Zdroj: SITA

V tropických krajinách, akou je aj Brazília, sa darí žiť množstvu rôznorodého hmyzu, vrátane jedovatých pavúkov. Napriek skúsenostiam tamojších lekárov s liečbou v prípade uhryznutia človeka, nedokázali pomôcť obľúbenému brazílskemu spevákovi. Darlyn Morais vo veku len 28 rokov podľahol následkom jedu pavúka, ktorý v jeho organizme spustil alergickú reakciu. Zanechal po sebe dve malé deti a manželku s jeho nevlastnou dcérou.

​U mnohých vyvolala správa z Brazílie, že na následky uhryznutia jedovatého pavúka zomrel známy miestny spevák Darlyn Morais, hrôzu. O aký druh pavúka šlo neuviedli, ale podľa troch rán po jeho uhryznutí na spevákovom líci to musel byť riadny jedinec. Pohryzol aj jeho nevlastnú osemnásťročnú dcéru, ktorá leží doteraz v nemocnici, ale jej stav je údajne stabilizovaný a zotavuje sa. Stalo sa to v jeho dome 31. októbra, ale okolnosti ako k tomu prišlo, v správe neuviedli. O tejto udalosti informovala brazílske spravodajstvo G1 Moraisova manželka Jhullyenna Lisboa.

Opísala aj situáciu v deň incidentu, keď po čase pocítil jej manžel veľkú slabosť a jeho tvár stmavla. Zamieril preto hneď na vyšetrenie do miestnej nemocnice, kde ho hospitalizovali do 3. novembra, keď ho prepustili do domácej liečby. Jeho stav sa však nezlepšoval a o dva dni v nedeľu 5, novembra bol prijatý do Všeobecnej nemocnice v Palmase. Žiaľ, lekárom sa mladého speváka nepodarilo zachrániť a v pondelok 6. novembra mohli už skonštatovať len jeho smrť.

Rodina zverejnila na jeho instagramovom účte spoločné vyhlásenie: "Rodina Dylana Moraisa by sa vám všetkým chcela poďakovať za milé slová podpory v tomto čase takej veľkej bolesti ... Sme ešte raz vďační za lásku vás všetkých." Jeho sesternica Wesleya Silva povedala: "Vždy bol obklopený priateľmi a vždy to bol pre neho dôvod na oslavu... vždy šťastný a usmievavý. Majiteľ obrovského srdca, vždy pomáhal ľuďom okolo seba." Od svojich 15 rokov účinkoval s jeho trojčlennou skupinou spolu s bratom a kamarátom. "Tu v regióne ho vždy všetci veľmi milovali," uviedol so smútkom na srdci jeho kolega Samuel Zhytor. Smrteľné uhryznutia hadom sú pomerne ojedinelé, tento spevák mal skutočne smolu vzhľadom na jeho alergickú reakciu.

Najčítanejšie