Oblačno
26°
Bratislava
Alica
6.9.2024
Vondráčkovej zajačik vyhral turnaj, TIETO slová jej adresoval ešte z oktagonu!
Zdielať na

Vondráčkovej zajačik vyhral turnaj, TIETO slová jej adresoval ešte z oktagonu!

Archívna reportáž

Odvtedy, čo sa zhruba pred rokom Lucie Vondráčková (43) dala dokopy s mladým zápasníkom MMA Zdeňkom Polívkom (24), priam žiari spokojnosťou. Po tom, čo sa skončilo jej manželstvo s hokejistom Tomášom Plekancom (40), s ktorým má dvoch synov, sa uzavrela a odmietala reči o románikoch s mužmi, ktorí sa objavovali okolo nej. Tvrdila, že nikoho nechce a stačia jej dvaja synovia. Osud jej ale napokon doprial lásku s až prekvapivo mladým mužom.

​Nevedno kde a kedy sa herečka a speváčka Lucie Vondráčková zoznámila s mladým zápasníkom MMA Zdeňkom Polívkom. Tí dvaja vyzerajú ako z celkom iných svetov. Lucia síce obdivovala športovcov, o čom svedčí aj celý rad jej známostí, ako boli okrem jej exmanžela hokejistu aj známy futbalista Tomáš Ujfaluši, krasokorčuliar Tomáš Verner, parkurista Tomáš Zonyga, či hokejista Marek Peksa, o zápasenie ale záujem nemala. Z lásky k zápasníkovi Zdeňkovi však chodí na jeho zápasy MMA, hoci sa o neho, ako sa priznala, bojí. "Lucka má na Zdeňka veľmi pozitívny vplyv. Od tej doby, čo je s ňou, je úplne iný. Vlialo mu to novú krv do žíl a prejavuje sa to v klietke," zaznelo z jeho okolia.

Ešte vlani Polívka ocenil Luciinu snahu. "Rozprávame sa spolu o športe. Ona osobne k MMA predtým nemala žiadny vzťah, ale pomaly sa do toho dostáva a prichádza tomuto športu na chuť," zveril sa Polívka a bolo vidieť, že obom im ich vzťah svedčí. Odvtedy ho už Lucia zoznámila s jej rodičmi a on zas ju s jeho mamou. Otec mu zomrel už dávno, keď mal iba šestnásť rokov, mama zostala sama na deväť detí a žili veľmi skromne. Zažil v škole aj šikanu, a to ho práve priviedlo k zápaseniu. S Luckou, ktorá je z úplne opačných pomerov, si vraj sadli. "Mám všetko, čo som si kedy prial. Našiel som lásku, pokoj a mier," zveril sa už skôr zápasník, prezývaný Gameover.

Lucka vydala nový album minulý rok, jedna pieseň bola v slovenčine:

​Aj keď mal mať problémy so srdcom, má veľké ambície ako zápasník. Odkedy je s Luciou teraz konečne zaznamenal prvé víťazstvo po dvoch prehrách. V trojkolovom zápase v rámci Oktagonu 48 v Manchesteri so skúseným Lee Chadwickom, mu nedal šancu zvíťaziť. Bol veľmi dojatý, keď začal svoju ďakovnú reč. "Ja som si to veľmi užil. Ďakujem všetkým, ďakujem Lucke, ktorá sa pozerá v televízii," oslovil na prekvapenie mnohých menovite svoju lásku, ktorá zostala doma, ale iste to už spolu oslávili. "Bývame spolu. Všetci v jednom dome. Je nás teraz veľa – ja, deti, Zdeněk, pes, dve mačky, štyri vtáky... Sme jednoducho taká veľká rodina," zverila sa Vondráčková novými pomermi, keď si po dlhej dobe niekoho pustila nielen k telu, ale aj do domu. Snáď im táto láska vydrží čo najdlhšie.

Najčítanejšie