Jasno
15°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Najšialenejší halloweensky kostým medzi celebritami?! Táto hviezda šla za použitý tampón!
Zdielať na

Najšialenejší halloweensky kostým medzi celebritami?! Táto hviezda šla za použitý tampón!

Zdroj: instagram/LNX

Aj keď najväčšou hviezdou halloweenských večierkov je medzi celebritami rozhodne nemecká modelka Heidi Klum (50), ktorá vo výpravnom kostýme páva nesklamala ani tento rok, svojím nápadom mnohých šokoval najviac populárny kontroverzný americký spevák Montero Lamar alias Hill Lil Nas X (24). V kostýme použitého tampónu so šnúrkou a vagínou bol podľa mnohých poriadne nechutný, čo bol ale zrejme aj jeho cieľ.

​Už vo svojom mladom veku sa môže raper Hill Lil Nas X pochváliť mnohými oceneniami ako sú dve ceny Grammy, päť Billboard Music Awards, taktiež päť MTV Video Music Awards, po dve BET Hip Hop Awards a iHeartRadio Music Awards a tiež dve American Music Awards. Dostal sa tiež do Siene slávy skladateľov ako najmladší držiteľ ceny Hal David Starlight Award. Lil Nas X je tiež prvým otvorene sa k LGBT+ hlásiacim afroamerickým umelcom, ktorý vyhral cenu Country Music Association a cenu MTV Video Music Award za skladbu roka.

V Time ho v roku 2019 označil za jedného z 25 najvplyvnejších ľudí na internete. Na svojom profile na sociálnej sieti má takmer 12 miliónov sledovateľov. Oceňovaný je aj za svoj styling. Tento rok v máji sa zúčastnil Met Gala nahý, iba v tangách, celý pomaľovaný striebornou farbou na tele, s topánkami na platforme s vysokým podpätkom a s tvárou pokrytou kamienkami. No to, čo si ale obliekol na Halloween, už vzbudilo nevôľu mnohých a zhodujú sa, že poriadne prestrelil. V ním zverejnenom videu si k bielej veste "poliatej" výraznou červenou farbou, ktorá mala znázorňovať použitý tampón, pripojil aj šnúrku, ťahajúcu sa z makety vagíny. Na nohách mal biele čižmičky na vysokom podpätku a na hlave platinovú parochňu.

Vypočujte si jeden z mnohých Lil Nasových hitov:

V komentároch mnohých žien sa oprávnene objavili výčitky. "Lil Nas X oblečený ako zakrvavený tampón je tá najnepríjemnejšia vec, akú som dnes večer videla. Nerobí nič iné, než že romantizuje veci, ktoré ženám spôsobujú bolesť," rozhorčovala sa jedna. "Gayovia si často myslia, že sa môžu púšťať do vecí, bez toho, aby si uvedomili, že môžu byť rovnako mizogýnni... muži by nemali zľahčovať veci ako je táto," odkázala mu druhá. "Ako žena sa cítim nerešpektovaná jeho činmi. Lil Nas X už pre mňa neexistuje," natvrdo odmietla jeho čin ďalšia znechutená fanúšička. Na druhej strane v časoch, keď sa vo filmoch lejú hektolitre krvi pri streľačkách, a pritom v reklame na vložky je použitá modrá tekutina, aby náhodou pohľad na červenú niekoho netraumatizoval, možno brať raperov kostým tak trochu ako osvetu o celkom prirodzenom biologickom prejave polovice populácie, hoci o tom zrejme sám takto nepremýšľal. V komentároch však odzneli aj takéto názory a je možné, že neboli úplne mimo.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ★ (@lilnasx)

Najčítanejšie