Jasno
17°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Vyše 20 kíl dole za tri mesiace?! Hviezdna speváčka ohromila figúrou!
Zdielať na
Hudba

Vyše 20 kíl dole za tri mesiace?! Hviezdna speváčka ohromila figúrou!

Archívne video

Christina naspievala aj pieseň k telenovele vysielanej na JOJke

Medzi spevácke hviezdy sa Christina Aguilera (42) dokázala zaradiť už v detstve a odvtedy svoju spevácku kariéru neprerušila. Za tie roky sa vypracovala na mega hviezdu s jedným z najvýraznejších hlasov. No kým ten je stabilný, o jej figúre sa to povedať nedá. Poriadne sa zaguľatila počas tehotenstva so synom Maxom, ktorý sa narodil v roku 2008. Po nasadení diéty v roku 2013 sa jej podarilo schudnúť, ale kilá išli zas prudko hore počas jej druhého tehotenstva s dcérou Summer, narodenou v roku 2014. Dlho potom tvrdila, že sa jej jej plné tvary páčia, ale zrejme najmä hejty ju napokon primäli opäť schudnúť, tentokrát radikálne.

Pred pár dňami Christina Aguilera priam ohromila divákov, ktorí sledovali talk show Jimmy Kimmel Live, keď ukázala svoju super štíhlu postavu vo vypasovanom čiernom komplete. Sexi priliehajúce legíny spojila so saténovým topom s hlbokým výstrihom. Keď prichádzala do budovy, odkiaľ sa show vysielala, mala na sebe oblečenú motorkársku bundu a minisukňu s vytlačeným grafickým obrázkom červených pier, z ktorej bolo vidieť jej štíhle nohy. V priebehu troch mesiacov vraj dokázala zhodiť neuveriteľných vyše dvadsať kíl a vyzerá podobne, ako keď so speváckou kariérou iba začínala.

"Keď som vstúpila do šoubiznisu, nenávidela som byť až taká vychudnutá. Ako 21-ročná som začala trochu priberať a milovala som svoje nové krivky, hlavne môj zadok," zverila sa svojho času pre časopis Health. Keď však počas prvého tehotenstva v roku 2008 pribrala, začali ju kvôli tomu fanúšikovia kritizovať a hejtovať na sociálnych sieťach. V roku 2013 preto začala držať tzv. dúhovú diétu, obmedzila svoj denný príjem jedla na 1600 kalórií a pritom jedla ovocie a zeleninu ako sú batáty, brokolica, mango, čučoriedky, paradajky aj papriky. Princíp tejto diéty je jednoduchý, každý deň treba jesť potraviny len v jednej farbe a farby pravidelne striedať. Napríklad v oranžový deň sa je mrkva, dyňa či batáty a telo má pritom dostatok živín s potrebnými vitamínmi a minerálmi. Aguilera vtedy schudla 18 kíl, ale iste aj vďaka pravidelnému cvičeniu.

Na pohľad sa zdá, že musela schudnúť aj viac ako 20 kíl:

Odvtedy sa však vraj striktne tejto diéty nedrží. "Na diéty už kašlem," tvrdila pred časom. "Každý z nás je nejaký a ľudia majú tendenciu vás súdiť kvôli odlišnostiam. My ale svoju jedinečnosť musíme prijať a vykašlať sa na to, čo hovoria ostatní," zdôraznila veľmi múdro, no predsa len na to zjavne celkom nekašle. V jej jedálníčku sa objavuje často zeleninový salát s kuracím mäsom, ryba s ryžou a zeleninou, stopkový zeler či orechové maslo. Nezriekla sa ani sladkých jedál, no dopraje si ich iba v obmedzenej miere.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Christina Aguilera (@xtina)

Ale strata vyše dvadsiatich kíl len za tri mesiace vyvoláva otázky. "Som šťastná, že vyzerá tak zdravo, ale to, že tak rýchle schudla, ma núti premýšľať o tom, aký trik použila. Pretože nie je možné toľko schudnúť za tak krátku dobu len tým, že jedla zdravo. Dúfam, že tá štíhlosť jej neublíži," zamýšľala sa jedna jej obdivovateľka.  Schudnúť vyše 20 kíl za tri mesiace skutočne nie je celkom bežné, ani zdravé, keď sa odporúča zhodiť 1 - 1,5kg týždenne, aby sa človek vyhol jojo efektu a nešokoval príliš telo. Mnohí sa preto prikláňajú k názoru, že sú za tým kontroverzné tabletky či injekcie na diabetes, ktoré mnohí zneužívajú pre ich vedľajší účinok - rapídne chudnutie. Azda speváčka vie, čo robí a bude si stáť za tým, že krivky treba prijať a nie proti nim bojovať nezdravou cestou.

Najčítanejšie