Zatiahnuté
11°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Dominika Stará porodila! Prezradila aj krásne a ojedinelé meno bábätka!
Zdielať na

Dominika Stará porodila! Prezradila aj krásne a ojedinelé meno bábätka!

Archívna reportáž

Od spevu si dala na chvíľku pauzu

V dnešnej pohnutej dobe pôsobí speváčka Dominika Jurena Stará (30) priam akoby žila v siedmom nebi. Je šťastne vydatá a do jej dokonalej rodinky jej po synčekovi pribudol už po roku a pol ďalší človiečik. Z malého Miška sa stal veľký brat a jeho rodičia zistia, čo to znamená mať dve malé deti.

​V roku 2009 sa zišla vo finále známej speváckej súťaže naozaj skvelá partia nádejných spevákov, ktorí sa dokázali neskôr presadiť na domácej hudobnej scéne. Je zaujímavé, že tri najúspešnejšie finalistky, rovesníčky Dominika Stará, Markéta Konvičková aj Monika Bagárová sa stali mamami v krátkom čase po sebe a všetky rady zdieľajú svoje materinské radosti aj starosti na Instagrame. Zatiaľ čo Markéta a Monika majú trojročné dcérky, Dominike sa o niečo neskôr narodil synček. Ale od pondelka sa aj ona sa môže pochváliť dcérkou, ktorá sa jej narodila krátko pred polnocou. Hneď, ako to len šlo, zdieľala svoju radosť aj so svojimi početnými sledovateľmi na jej inastagramovom profile.

Svoj pôrod avizovala Dominika krátko pred termínom fotografiou s bruškom a slovami "už len pár dní". To ale netušila, že to bude iba pár hodín, dcérka sa na svet trošku poponáhľala. "Tesne pred polnocou si nás prekvapila a doplnila našu rodinku," zdieľala svoj radosť v utorok šťastná dvojnásobná mamička. "Z Miška je už veľký braček a z nás sú ti najšťastnejší rodičia! Naša krásna Izabelka, všetci ťa neskutočne milujeme a už sme sa ťa nemohli dočkať," prezradila nadšená mama aj krásne a pomerne ojedinelé meno dievčatka.

Dominika sa vydávala v čase najtvrdších proticovidových opatrení, aj preto si svadbu ešte zopakovala:

​Dcérku porodila v novej bratislavskej nemocnici a na svet zrejme prišla sekciou, ako to bolo aj pri narodení Miška, hoci si Dominika vtedy priala prirodzený pôrod. Mala potom síce chvíľku problém s dojčením, kým sa naplno všetko rozbehlo, ale napokon Miška dojčila osemnásť mesiacov, chvíľu ešte aj počas druhého tehotenstva.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Jurena (@dstaraofficial)

Priam dojemne pôsobí na zdieľanej fotografii čerstvá dvojnásobná mamička, keď je na jej hrudi čerstvo narodená dcérka s rozkošnou pruhovanou čiapočkou na hlave. Ako sa pred časom zverila, s manželom chceli, aby nebol medzi ich deťmi veľký vekový rozdiel, aby mohli mať blízky vzťah. "Bábätko sme chceli - a napriek tomu nás prekvapilo," priznala. Na začiatku roku sa rozhodli, že nechajú voľný priebeh počatiu, ale predsa len nečakali, že sa to podarí tak skoro. "Bude to pre nás niečo nového, určite náročného, ale s tým sme počítali," netajila sa Dominika aj s istými obavami z toho, čo ich s manželom čaká s dvomi deťmi, sú však na to pripravení, a ktovie, azda ešte nejaké dieťatko časom aj pridajú.

Najčítanejšie