Zatiahnuté
10°
Bratislava
Viera
5.10.2024
To snáď nie! Hviezdny spevák sa pokadil priamo na pódiu počas koncertu!
Zdielať na

To snáď nie! Hviezdny spevák sa pokadil priamo na pódiu počas koncertu!

Archívna reportáž

Mnohí majú pocit, že slávne celebrity akoby neboli ani ľuďmi a žijú si v akejsi dokonalej bubline, kde sa prízemnosti nedejú. No a potom si otvorí ústa Joe Jonas (33), člen hviezdnej kapely Jonas Brothers, a iliúzie sú v prachu.

​Joe Jonas sa otvorene vyjadril k hroznému momentu, keď sa nešťastnou náhodou pokadil priamo na pódiu. STalo sa to už pred štyrmi rokmi, keď jedno z jeho vystúpení začalo smradľavo - a to bol oblečený v bielom. Otec dvoch detí sa podelil o svoje pocity: "Včera som bol vonku s pár kamarátmi a práve sme sa rozprávali o tom, že v dospelosti si v určitom momente spomeniete, kedy ste sa naposledy pos*ali. Povedzme, že to bol zlý deň na nosenie bieleho oblečenia."

Úplne bez hanby pridal aj ďalšie detaily, no všetkých ubezpečil, že nešlo o "kompletný náklad". Uviedol, že sa jeho produkčný tím v okamžite naštartoval a vyzval na "výmenu šatníka v polovici sr*ania počas scény". A našťastie to zabralo, keďže si nikto nevšimol tento zapáchajúci trapas.

Bratia Jonasovci si vyslúžili aj hviezdu na chodníku slávy:

"Celý čas som si myslel, že to niekto uvidí a bude vedieť, čo sa deje, ale bolo to všetko v mojej hlave," vysvetlil spevák a poriadne šokoval ďalšou informáciou. "Nebol to taký veľký problém, ako som si myslel. Taký je život. Stalo sa to už mnohým umelcom. Zaplatil som si svoju daň a teraz sa cítim, akoby som bol súčasťou nejakého tajného klubu," dodal sarkasticky Joe, ktorý e ženatý s britskou herečkou Sophie Turnerovou a majú spolu dve deti. Žeby ho inšpirovali ich plienkovým príbehom..?

Joe je veselá kopa:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa J O E J O N A S (@joejonas)

Najčítanejšie