Oblačno
21°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Tá mu ale dala! Speváčka poriadne naložila Harrymu, padli aj vulgarizmy!
Zdielať na

Tá mu ale dala! Speváčka poriadne naložila Harrymu, padli aj vulgarizmy!

Archívna reportáž

Kelly pred dvoi rokmi priznala, že opäť padla do závislosti

Ešte pred pár rokmi princa Harryho všetci zbožňovali, no už je všetko inak a dostáva to zo všetkých strán. Anglická speváčka Kelly Osbourne (38), dcéra hudobníka Ozzyho Osbourna, prechováva sympatie k britskej kráľovskej rodine. No na čiernu ovcu rodiny, rovesníka princa Harryho (38) má poriadne kritický názor. Na jeho konto sa vyjadrila nedávno aj v podcaste "Hit It or Had It", Má vraj už dosť jeho ufňukaných sťažností a nebrala si žiadne servítky.

​S tým, že reakcie na jeho memoáre Spare nebudú len pozitívne, musel princ Harry iste počítať. Nech už sa dialo za bránami paláca čokoľvek, malo to tam aj zostať vzhľadom na dôležitosť kráľovskej rodiny v histórii aj v súčasnosti Veľkej Británie. Obyvatelia tejto monarchie sa rozdeľujú na rojalistov a tých, ktorí by túto inštitúciu najradšej zrušili. Ešte pokiaľ žila kráľovná Alžbeta II., zrejme aj z úcty k nej, sa táto otázka nedostávala veľmi do popredia. Ale už ku koncu jej života začal princ Harry podporovaný manželkou Meghan ostrú kampaň proti pomerom v kráľovskej rodine. Obaja sa tam vraj cítili byť diskriminovaní a radšej utiekli.

Po usadení sa v USA sa začali verejne sťažovať a poriadne šokujúco vystupovať aj proti najvyšším členom monarchie. Okrem dokumentu na Netflixe princ Harry vydal aj svoje memoáre Spare, podľa mnohých len plné fňukania a sťažností. Práve na to mierila zrejme Kelly Osborne, keď sa v podcaste "Hit It or Had It"
o princovi natvrdo až vulgárne vyjadrila. "Myslím si, že Harry je pos*aný dement, naozaj," povedala bez servítky v epizóde relácie PodcastOne z 20. júna. "Stále fňuká, sťažuje sa, narieka 'ja som jediný, ktorý mal niekedy psychické problémy. Môj život bol taký ťažký'," parodovala Kelly mladšieho syna kráľa Karola III.

Kelly netajila zhnusenie z princa:


Sama Osbourne si prešla všeličím, bola párkrát aj na liečení zo závislostí. Ale dobre vie, že nielen ona mala problémy. "Život každého z nás je ťažký," vysvetľovala čerstvá mamička. Harrymu odkázala: "Bol si princom prekliatej krajiny, ktorý sa prezliekol za pos*aného nacistu, a teraz sa snažíš vrátiť ako pápež? Spamätaj sa!" Narážala na jeho škandál z roku 2005, keď si na karnevalovú párty obliekol nacistickú uniformu. V tom čase sa za to verejne ospravedlnil. V dokumentárnom seriáli Harry & Meghan z roku 2022 označil tento incident za "jednu z najväčších chýb môjho života".

Ozzyho dcéra tiež skúša spevácku kariéru:

Pre ženu

Najčítanejšie