Jasno
35°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Svadba pred vyše 35 tisíc fanúšikmi! Český spevák šokoval fanúšikov na mega koncerte!
Zdielať na

Svadba pred vyše 35 tisíc fanúšikmi! Český spevák šokoval fanúšikov na mega koncerte!

Zdroj: Facebook

Na jeho troch veľkolepých koncertoch v pražskom Edene cez víkend prekvapil Marek Ztracený (38) návštevníkov veľkou novinou. Prvý koncert z nich sa odohral v piatok 16. júna pred 35 tisícmi návštevníkmi. Na jeho konci šokoval videom z udalosti, ktorá sa odohrala zhruba pred mesiacom v jeho súkromí a v absolútnom utajetní. Po tom, ako diváci pochopili, o čo ide, sa z hľadiska ozvalo burácanie.

​Najúspešnejší český spevák za posledné roky, Marek Ztracený, pripravil svojim fanúšikom na troch mega koncertoch po sebe naozaj veľkolepú šou. Rozhodol sa pre tri šou za sebou, na ktoré prišlo spolu vyše sto tisíc ľudí, nakoľko si si potom chce dať načas prestávku. "Vo vzťahu k fanúšikom som chcel, aby vedeli, ako sa veci majú, povedal som im dôvod, ktorý pochopí každý rodič, a bol to pekný moment a strašne sa mi uľavilo, že som to s nimi mohol prebrať, povedať im to a vďaka za tie pekné reakcie, čo mi k tomu napísali," vysvetľoval Marek Ztracený svoje chystané utlmenie koncertnej činnosti.

"Po štrnástich rokoch, keď som mal každý deň naplánovaný od rána do noci, chcem zažiť, aké to je byť spontánny a nič neplánovať. Jediné, čo viem, že na sebe chcem pracovať. Fyzicky, psychicky, chcel by som sa naučiť lepšie anglicky alebo španielsky, čítať a hlavne byť s rodinou," zveril sa spevák, ktorý možno nejaký čas pobudne aj na Tenerife, kde si zakúpil nehnuteľnosť. Krásny dom si dal postaviť aj na Šumave odkiaľ pochádza a roky žije aj so svojou partnerkou Marcelou, s ktorou majú spoločného syna. Tá sa stala hviezdou jeho koncertu už po druhýkrát.

Ztracený je v Česku obrovská hviezda, aj toto je jeden z jeho mega hitov:

Pred dvomi rokmi ju v O2 aréne požiadal o ruku, o čom vraj vopred netušila. Prekvapenie mu pomohol zorganizovať ich syn Marek. Teraz nastal čas na naplnenie zásnub a opäť sa to odohralo pred očami návštevníkov koncertu - no tentokrát už len sprostredkovane, cez video spomienku.

Marek sa totiž oženil už pred mesiacom, na Šumave, priamo v prírode a obrad bol skutočne romantický, len za prítomnosti najbližšej rodiny a priateľov. No ďalej už túto radostnú udalosť tajiť nechcel a lepšia možnosť, ako sa priznať rovno pred vyeš 30 tisíc ľudmi, by azda nebola. Keď sa začali zjavovať zábery na nevestu, ľuďom chvíľu trvalo, kým pochopili, o čo ide. Až keď zbadali Ztraceného čakať pred oltárom, pochopili a začali burácať. Ešte pred koncertom pritom zahmlieval, že svadba prebehne niekedy v budúcnosti. Nuž, prekvapenie sa vydarilo, azda to bude navždy podobne krásne a romantické aj v reálnom živote.

Najčítanejšie