Zatiahnuté
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Funguje vzťah Ruminky a jej otca Muradova..? Bagárová priznala, ako to je!
Zdielať na

Funguje vzťah Ruminky a jej otca Muradova..? Bagárová priznala, ako to je!

Archívna reportáž

Posledné roky vzťahu speváčky Moniky Bagárovej (28) a zápasníka Makhmuda Muradova, s ktorým sa rozišla pred necelým rokom, neboli pre ňu jednoduché. Väčšinu roka trávil v zahraničí na zápasoch a v Uzbekistane, odkiaľ pochádza, kvôli jeho biznisu. Predvlani sa koncom roku rozhodli pre rozchod, ale po pár týždňoch sa pokúsili o obnovenie vzťahu, čo ale napokon nevyšlo. Moniku to veľmi mrzelo najmä kvôli ich malej dcérke Ruminke. Po čase jej osud do cesty privial novú lásku, Leonarda Lekaja (31) a je veľmi spokojná.

​Ani po rozchode s Makhmudom Muradovom sa necítila byť Monika Bagárová s dcérkou Rumiou opustená. "Ja nie som od začiatku sama. Mám skvelú rodinu, mám skvelú mamu a otca, takže mi naozaj pomáhajú," povedala pre eXtra.cz. Monika ale nepripúšťa, že hoci jej vzťah s Mach zlyhal, zlyhal aj ako otec. "On ten otecko tu vždy bol a zaujímal sa o Ruminku, takže ja z toho nerobím žiadnu drámu, tak sme sa jednoducho rozišli. Je veľa žien, ktoré nie sú so svojím partnerom a majú s ním deti, a tak to jednoducho je," zhodnotila racionálne speváčka. 

S bývalým partnerom sa dokázali na starostlivosti o ich dcérku rozumne dohovoriť bez toho, aby si na ňu Muradov robil špeciálne nároky a tak ju má Monika vo výhradnej starostlivosti a otecko môže kedykoľvek po dohode prísť. Je rada, že to takto nastavili, striedavú starostlivosť by si nedokázala asi predstaviť. "Rada s ňou trávim čas. Ona je pre mňa v živote číslo 1 v živote a vždy bude. Mám ju preto, lebo s ňou chcem tráviť ten čas a chcem si s ňou užívať každú jednu chvíľu, ktorá je dôležitá aj pre ňu, a snažím sa to v živote robiť  tak, aby aj jej bolo dobre a mala ako dieťa všetko, čo potrebuje," vysvetlila svoje materinské nastavenie. 

Monika venovala svojej milovanej dcérke aj dojemnú pieseň Vysněná: 

Na Instagrame pravidelne zdieľa videá aj fotografie z jej súkromia s dcérkou a poslednú dobu aj s jej novou láskou, Leonardom Lekajom. Odkedy sú spolu, Monika priam žiari od šťastia. Vzťah ale trvá pomerne krátko, necelý rok, zásnuby ani svadbu, či nebodaj potomka, zatiaľ preto neriešia.  "Jedného dňa určite áno, ale zatiaľ si užívame Ruminku," poznamenala k plánom na ďalšie potomstvo. Iste je opatrná aj kvôli jej zlým skúsenostiam zo vzplanutia láskou k Machovi, keď pochopila až po narodení dcérky, že to nebol pre ňu ten pravý. 

Monika spolu s Ruminkou, mamou a sestrou oslávili Deň matiek: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

"Každý rozchod je bolestivý, najmä keď je tam dieťa. Každopádne si myslím, že to bolo najlepšie rozhodnutie, aké mohlo vzniknúť, a teraz sme každý jeden šťastný tam, kde sme, Ruminka je šťastná a spokojná a my sa dokážeme skvelo dohovoriť, lepšie, ako keď sme boli spolu," priznala. Muradovi však Rumiu zatiaľ nezverí na dlhšiu dobu, ani na dovolenku do Uzbekistanu, aby ju ukázal jej starej mame, po ktorej má meno. "Raz Ruminka príde do veku, keď si sama povie, že chce ísť s otcom, a ak s ním bude dobre vychádzať, nebudem s tým mať problém, ale myslím si, že na to máme ešte veľa rokov čas," trvá na svojom Bagárová.

Súvisiace články

Najčítanejšie