Polojasno
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Jedna slávna speváčka ponúka vibrátory, druhá lubrikanty! Má vraj až štyri body G!
Zdielať na

Jedna slávna speváčka ponúka vibrátory, druhá lubrikanty! Má vraj až štyri body G!

Archívne video

Akoby samotný šoubiznis nestačil, na trhu s kozmetikou sa podieľa čo raz viac celebrít, ktorých slávne mená by mali zaručovať ich predaj. V poslednom čase sa po úspechu Gwyneth Paltrow (50), ktorá ponúkala už rôzne bizarnosti, vrátne sviečky s vôňou jej vagíny, sa začali na tomto poli biznisu ukazovať aj iné herecké či spevácke hviezdy.

​Medzi spevácke hviezdy sa zaradila Christina Aguilera (42) už v detstve a odvtedy úspešnú kariéru neprerušila. Stala sa mamou teraz už osemročnej dcéry Summer a nebojí sa s ňou vraj viesť ani rozhovory o ženskom tele a menštruácii. Má za cieľ vzdelávaním priviesť ženy k tomu, aby sa vo svojom tele cítili dobre a premýšľali na tým, aké produkty pre neho používajú. "Vždy som chcela, aby sa ženy cítili dostatočne pohodlne a bezpečne na to, aby mohli preskúmať, čo im robí dobre," spomínala Christina pre Allure a myslela pritom aj sexualitu.

Podľa speváčky žijú ženy tak hekticky, že pritom zabúdajú na svoj zdravý sexuálny život, čo je škoda, lebo ten výrazne prispieva k zlepšeniu kvality života. Rozhodla sa preto robiť v tomto smere osvetu a otvorene rozpráva aj o svojom sexuálnom živote. Aj preto zrejme rada prijala ponuku na spoluprácu s firmou s wellness a sexuálnymi pomôckami. Stala sa jej spolumajiteľkou, poradkyňou aj tvárou. Uviedli na trh zatiaľ štyri lubrikanty, ktoré Christina osobne vyskúšala. "Sex je nevyhnutnou súčasťou našej celkovej pohody a náš produkt je tu, aby vám pripomenul, že KAŽDÁ časť vášho tela, nielen vaše vlasy alebo tvár, si zaslúži byť rozmaznávaná," napísala sugestívne, ale pravdivo speváčka.

Christina a Demi si strihli aj duet:

Christina sa vyznala aj so svojou osobnou skúsenosťou v sexe. "Za tých 42 rokov poznám svoju vagínu naozaj dobre. Mám v nej body, ktoré sa mi otvorili vekom. Dokážem mať orgazmus zo štyroch rôznych miest," popýšila sa pre People zaujímavosťou jej tela, ktorú jej iste nejedna žena, ktorá sotva má jediné podobné miesto. "Vagína je našim stredobodom a zdrojom. Pokiaľ sa cíti dobre, aj my sa cítime dobre," mieni Aguilera, ktorá chce o tom viesť uvoľnenú konverzáciu so ženami. "Sexualita je zábavná, preto názov Ihrisko. Sme naším vlastným ihriskom," vysvetľovala dôvod veľmi trefného názvu firmy. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Christina Aguilera (@xtina)

Ešte pred Christinou zabrdla do podobného biznisu aj Demi Lovato. Tá ponúka špeciálny vibrátor nesúci jej meno. "Nie je nič silnejšie, ako vziať svoje potešenie do vlastných rúk. Príliš dlho sme sa tvárili, že nie sme sexuálne bytosti - je načase, aby sme sa tejto stigmy zbavili. Všetky si zaslúžime potešenie. Všetky si zaslúžime orgazmus," priam burcuje pikantným smerom, no nedá sa s ňou nesúhlasiť. Na dizajnovaní erotických pomôcok sa podiela aj hviezda pikantnej série 50 odtieňov sivej, Dakota Johnson. Tá pre zmenu robí istému vibrujúcemu produktu reklamu aj tvrdením, že je skvelý na masáž pokožky tváre. Nuž, nie je nad širokospektrálne použitie!

Pre ženu

Najčítanejšie