Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Krásna Selena konečne v svadobnom! Ako nevesta skutočne ohúrila!
Zdielať na

Krásna Selena konečne v svadobnom! Ako nevesta skutočne ohúrila!

Archívna reportáž

Pre svojich fanúšikov pripravila hviezdna Selena Gomez (30) veľké prekvapenie, keď zdieľala fotografie, na ktorých je vo svadobných šatách. Veľmi jej to svedčalo, keďˇsa v nich objavila v newyorských uliciach. Otázka bola jasná - je to naozaj?!

​Snáď všetci by Selene želali, aby si konečne našla toho pravého a prišli by spolu až pred oltár. Zatiaľ sa jej to podarilo iba vo filmovej sérii, ktorú práve nakrúca. Po dlhoročnom vzťahu so spevákom Justinom Bieberom ešte Selena nenašla súceho ženícha. Od roku 2018, keď sa s Bieberom rozišla a on sa zakrátko oženil s Hailey Baldwin, Selena nemala ani vážnejší vzťah.

Keď už Gomez zatiaľ v reálnom živote nemala dôvod obliecť do svadobných šiat, vynahradila si to pri nakrúcaní tretej série Only Murder in the Building. Bol to pre tých, ktorí ju mali možnosť vidieť na Upper West Side v New Yorku v nádhernom čipkovanom modeli, iste jedinečný zážitok. Zverejnené fotografie boli úchvatné, časť z nich zdieľala Selena s jej fanúšikmi a má ich spomedzi kolegýň v šoubiznise najviac na svete. K záberom pridala iba krátku poznámku: "Nemám žiaden popis. Je to len obyčajný deň v práci." Vzápätí dostala 10 miliónov lajkov.

Napriek sporom s expriateľom a jeho manželkou, Selena Hailey pred ľuďmi obhajovala a Justin jej za to poďakoval:

Kto by mal byť v tretej sérii Only Building in the Building jej partner, sa zatiaľ nevie. V prvej to bol herec Aaron Dominguez ako Oscar. Selenina snedá pleť sa vynímala v záplave bielych čipiek svadobných čiat s prekrásnym závojom. "Naozaj dúfam, že ťa jedného dňa uvidím v svadobných šatách, najkrajšie dievča na svete," odkázal jej jeden z očarených fanúšikov na sociálnej sieti a podobných komentárov bolo mnoho. V sérii hrá postavu Mabel Mora a k hereckej zostave, ako prezradila, sa pridala aj skvelá herečka Meryl Street. Na fotkách so svadobnými šatami sa objavili po jej boku herci Martin Short a Steve Martin. No azda každý by po jej boku chcel už vidieť skutočného ženícha.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Selena Gomez (@selenagomez)

Najčítanejšie