Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Vondráčková šokovala novým účesom! Ľudia ju dočista sfúkli, má sa vrátiť k pôvodným vlasom!
Zdielať na

Vondráčková šokovala novým účesom! Ľudia ju dočista sfúkli, má sa vrátiť k pôvodným vlasom!

Večne mladistvo vyzerajúca Lucia Vondráčková (42), ktorá sa zväčša aj oblieka ako tínedžerka, prekvapila svojou najnovšou zmenou účesu. Zmenila ako farbu vlasov, tak aj strih a úpravu. S novým účesom, v krémovom nohavicovom kostýme a lodičkách na ihličkách prišla na vernisáž Mistři renesance, ktorá sa konala v pražskom Mánese. No reakcie fanúšikov Lucku asi nepotešili.

​Od fanúšikov sa Lucka dočkala prekvapivo veľkej kritiky. Našli sa aj takí, ktorým sa v novom účese páčila a pochválili ju, väčšina sa však vyjadrila veľmi kriticky. Do očí bijúca má byť vraj najmä zmena štýlu, ktorá Lucke pridala aj desať rokov, ako zaznelo azda najčastejšie.

Na vizáži mladého dievčaťa si Lucie Vondráčková doteraz zjavne veľmi potrpela. Nemala problém nosiť ani roztrhané rifle, tenisky a strapaté vlasy. Preto azda ani až tak veľmi neprekvapilo, keď si našla partnera, zápasníka MMA Zdeňka Polívku, ktorý je od nej o osemnásť rokov mladší a vyzerá to medzi nimi vážne. Na otázku, či u nej už býva, zápasník odpovedal: "Nebývame spolu, ale som u nej veľmi často. Na tom vzťahu je okrem iného pekné, že si nemusíme nič hovoriť. Ono to vždy všetko tak nejako vyplynie samo."

Lucie sa skutočne nezastaví, minulý rok vydala ďalší album:

​Ktovie, čo Lucke mladý partner povedal na zmenu farby vlasov a účesu, o ktorom sa na Instagrame pod svojou fotkou z vernisáže krátko zmienila iba štyrmi slovami: "Nová rola, nové vlasy..." Vzápätí prišla spŕška kritiky. "Blond super, tmavá nie, robí vás to staršou," odkázala jej jedna nespokojná sledovateľka. "Za mňa určite nie - usadlá teta," myslí si iná. "Účes áno, ale farba nie," odkázala ďalšia. "Prepáčte, s týmto účesom na mňa pôsobíte ako dobre udržiavaná päťdesiatnička," zaklincovala ďalšia z mnohých. Ale prišli aj pozitívne komentáre, najmä tie, keď ju prirovnávali k obľúbenej moderátorke Tereze Kostkovej.

"Rozhodne Lucka vyzerá inak. Účes je pekný, ale sme u nej zvyknutí na jej blond vlasy. Možno ju tento účes robí mierne staršiu, ale rozhodne jej svedčí a myslím, že do spoločnosti, teda na vernisáž, ho zvolila dobre. Priznám, že ma ale mierne tento účes u nej prekvapil," diplomaticky vyjadril pre ŽivotVČesku svoj názor kaderník Kája Pavlíček. Jednoducho tak, ako snáď všetci jej priaznivci sú zvyknutí na jej dlhé blond vlasy, ktoré k jej jemnej bábikovskej tváričke pristanú a robia ju mladšou. Lucia zatiaľ názory na jej vlasy nekomentovala.

Najčítanejšie