Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Bagárová šla s novým frajerom do exotiky! Je to náhoda, že sa tam objavil aj Muradov?!
Zdielať na

Bagárová šla s novým frajerom do exotiky! Je to náhoda, že sa tam objavil aj Muradov?!

Archívna reportáž

Ruminka bude mať tri rok, žeby nastal čas na súrodenca?

V živote Moniky Bagárovej (28) došlo za ostatných 14 mesiacov k viacerým zmenám. Po tom, čo sa so zápasníkom MMA Makhmudom Muradovom (32) po ich "vianočnom" rozchode dala opäť do kopy, aby sa s ním po pár mesiacoch definitívne rozišla, našla si vzápätí nového priateľa, podnikateľa Leonarda Lekaja (31). Ďalšou jej významnou zmenou bolo nasťahovanie sa do nového domu neďaleko Brna, bližšie k rodičom. Ku vzťahu s Leom sa priznala až v novembri, hoci sa začal už v lete.

​Odvtedy na neho spieva priam ódy a už myslí do budúcnosti aj na svadbu a ďalšie dieťa. Spolu s ním a dcérkou Rumiou teraz utužujú vzťahy na dovolenke. Obaja nemajú hlboko do peňaženky, a tak sa rozhodne neuskromňovali a dopriali si poriadny luxus. Po minuloročnom Dubaji, kam Moniku s Ruminkou pozval Muradov, aj spolu s jej rodičmi, sa tento rok vybrala najskôr nakrátko opäť do Emirátov, ale hlavný cieľ cesty bol Zanzibar. Akurát, že Macha nahradil Leo Lekaj. 

Muradov bol v Dubaji v rovnakom čase ako Monika:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Makhmud Muradov (@makhmud_muradov)

​Sledovateľov Moniky a Muradova ale zrejme poriadne zaskočilo, keď krátko po tom, čo Monika zdieľala fotky z Dubaja na Instagrame, zhodou okolností pridal fotku spred tamojšej luxusnej reštaurácie aj Muradov. To otvorilo cestu špekuláciám o akomsi zvláštnom prepletenom rodinnom výlete, no nič nenasvedčuje tomu, že sa expartneri v Dubaji stretli.

Hoci je Monika zamilovaná do Leonarda, mnohí by ju radšej videli s jej exfrajerom Benom, ktorý by sa tomu podľa všetkého vôbec nebránil:

Monika s Leom a Rumiou boli ubytovaní v neďalekom hlavnom meste Emirátov, Abu Dhabi, v luxusnom päťhviezdičkovom rezorte Rixos Premium Saadiyat Island, kde stojí noc za najjednoduchšie izby od zhruba 450eur, ale za luxusnejšie izby pokojne aj viac ako raz toľko. Odtiaľ potom po pár dňoch odleteli na Zanzibar, kde si zvolili pobyt opäť v luxusnom rezorte v zhruba podobných cenách. "Keď sme riešili celú našu dovolenku, chcela som miesto, kde bude spokojná Ruminka, kde by sa mohla zahrať a bude to kids friendly. Sme tu a sme nadšení," potvrdila spokojnosť, ako uviedla pre Blesk a zdokumentovala to aj fotografiami. Zároveň priznala, že také krásne more ani nečakala - gýčová dokonalosť.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Speváčka odtiaľ nezabudla pozdravovať svojich početných sledovateľov na Instagrame. "Pozdravujeme vás všetkých z tohto nádherného miesta, dnes plánujeme asi stráviť celý deň v bazéne, budeme sa hrať a opaľovať," pochválila sa s naozaj závideniahodným programom v teple na tropickom ostrove, kým v našich končinách fúka studený vietor a niekde zúri aj snehová kalamita. Láske ale predsa len pristane viac teplo a tú si tam preto môžu všetci užívať spoločne plným priehrštím. Detaily si však nechávajú radšej pre seba, ale spokojné úsmevy Moniky hovoria za všetko.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Najčítanejšie