Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Hrôza! Známu DJku našli mŕtvu v kufri, podozrenie na vraha je jasné!
Zdielať na

Hrôza! Známu DJku našli mŕtvu v kufri, podozrenie na vraha je jasné!

Priam k hororu by sa dal prirovnať nedávny nález tela v kufri mladej kolumbijskej dídžejky Valentiny Trespalacios (†23). K nálezu došlo 22. januára na mieste Fontibon v hlavnom meste juhoamerického štátu Kolumbia, v Bogote. Podľa nálezu hlbokých rýh na jej krku, bola uškrtená. Hlavným podozrivým sa stal podľa miestnych správ jej americký priateľ John Poulos (35). Po zverejnení zločinu sa ale po ňom zľahla zem a vymazal aj svoje účty na sociálnych sieťach.

​Mladá sympatická dídžejka bola vo svojej rodnej krajine populárna a mala na svojom profile na Instagrame tisíce  sledovateľov. Vďaka jej kráse mala nepochybne aj veľa ctiteľov. Jej náhla nevysvetliteľná odmlka nezostala nepovšimnutá a mnohých to znepokojilo. Následne prišlo k šokujúcemu nálezu jej tela, keď pravdepodobne človek bez domova zbadal kufor v kontajneri a keď ho otvoril uvidel tam telo mladej ženy, píše portál The Sun. Počas obhliadky miesta činu našli vyšetrovatelia vedľa jej tela aj jej osobné veci. Medzi nimi bol aj študentský preukaz vydaný univerzitou Uninpahu, kde Valentina študovala obchod a technológie globálneho podnikania.

Výsledky pitvy ukázali, že mala "tlakovú ryhu v oblasti jazylky", ale inak sa nenašli žiadne iné viditeľné známky násilia. Policajný podplukovník Camilo Torres uviedol pre miestne médiá, že sa "pracuje s bezpečnostnými kamerami v oblasti, aby sa identifikovali údajného páchateľa". Podľa ich správ mala ísť Valentina s Johnom Poulosom, s ktorým sa poznala zhruba osem mesiacov, na párty, možno preto, aby oslávili zásnuby. Práve preto mal za ňou priletieť do Bogoty.

Vrah veľmi opatrný nebol, polícia má mnoho videodôkazov jeho zločinu:

Nové odhalenie vo vyšetrovaní ukázalo, že Valentina niekoľko hodín pred smrťou volala o pomoc prostredníctvom textovej správy, čo uviedli v Caracol Televisión. Vyplýva to z výpovede vodiča InDriver, ktorý v sobotu nad ránom viezol Valentinu a Poulosa, ale neželá si zverejniť jeho identitu. Uviedol, že mladá dídžejka sa ho snažila upozorniť na nebezpečenstvo, ktoré jej hrozilo. "Keď nastúpila do auta pred svojím priateľom, kričala a hovorila mi 'ach, prečo som to napísala'," citoval jej slová. Po nástupe partnera však zostala ticho.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vive Huila (@vivehuila)

Poulusa zadržali v Paname, keď sa pokúšal odletieť do Turecka, odkiaľ bol vydaný späť do Kolumbie. Matka zavraždenej uviedla, že Poulus sa chcel s jej dcérou oženiť. "Chcel si s ňou vytvoriť život tu v Kolumbii, chcel investovať v Kolumbii. Ale stal sa mojou dcérou posadnutý a bol žiarlivý. V decembri sa s ňou preto aj pohádal," opísala detail vzťahu nešťastná matka. Valentina sa údajne pár dní pred svojou smrťou nasťahovala k nemu  do prenajatého domu. Ako v rámci vyšetrovania vyšlo najavo, Poulos má rodinu v USA. Je ženatý a má tri malé deti.

Pre ženu

Najčítanejšie