Oblačno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Len dva mesiace po rozvode sa opäť oženil! TOTO je nová pani West!
Zdielať na

Len dva mesiace po rozvode sa opäť oženil! TOTO je nová pani West!

Archívna reportáž

Kanye si svojimi vyjadreniami spôsobil mnohé problémy

Svet obletela správa, že najbohatší raper sveta, kontroverzná osobnosť šoubiznisu Kanye West, sa opäť oženil. Stalo sa to len dva mesiace po tom, čo sa definitívne uzavrel jeho rozvod s hviezdou reality šou a podnikateľkou Kim Kardashian. Kanye si pritom nevzal žiadnu zo žien, s ktorou ho za ostatné mesiace spájali.

​Kanye West sa vo štvrtok na intímnom obrade v Beverly Hills oženil so zamestnankyňou Yeezyho menom Bianca Censori, informoval portál TMZ. O neveste toho veľa známeho nie je, no podľa jej profilu na LinkedIn zrejme pracuje ako  dizajnérka pre módnu značku spojenú práve s Westom - Yeezy.

West a Censori si údajne povedali "áno" a vymenili si snubné prstene, no podľa všetkého nepodpísali sobášny list, ktorý by ich zväzok právne zaväzoval. Šťastný pár videli s obrúčkami na prstoch, keď v ten istý deň prišli do hotela Waldorf Astoria Beverly Hills.

Kanye je veľmi zvláštna postava šoubiznisu:

​Ye bol v tomto honosnom hoteli spozorovaný niekoľkokrát, podľa všetkého tam v súčasnosti žije. Ani jeden z novomanželov nepotvrdil svoj sobáš prostredníctvom sociálnych médií, ani oficiálnou cestou. Krásna dizajnérka musela rapera dočista ohúriť, keď už minulý mesiac West vydal pieseň s názvom "Censori Overload" ako priamu narážku na svoju novú manželku. 

Bianca sa aktuálne ostrihala a odfarbila na blond:

Nie je jasné, ako dlho spolu dvojica chodí, ale Censori sa k značke Yeezy pridala už v novembri 2020. West však od rozchodu s Kim, lepšie povedané od momentu podania žiadosti o rozvod, prežil v januári 2022 románik s Juliou Fox, neskôr bol spájaný s množstvom krások vrátane Juliany Nalú, Iriny Shayk, Vinetrie, Chaney Jones a Candace Swanepoel.

Bianca sa nápadne podobá na Kim:

Najčítanejšie