Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Veľká radosť u Gottovcov! Bábo je na ceste, Karel by bol iste šťastný!
Zdielať na

Veľká radosť u Gottovcov! Bábo je na ceste, Karel by bol iste šťastný!

Archívna reportáž

Hoci sa český slávik Karel Gott (†80) synov nedočkal, jeho dcéra Lucie (34), ktorú splodil pri romániku na jednu noc s Ivetou Kolářovou, priviedla na svet až dvoch synov, Vojtíška (12) a Honzíka (10). Narodili sa jej zo vzťahu s kuchárom Janom Kovaříkom, za ktorého bola vydatá vyše 12 rokov. Posledné roky ju ale manželstvo s ním nenapĺňalo, začala si preto v roku 2020 hľadať lásku na sociálnej sieti a aj ju našla. Zaujal ju o šesť rokov mladší Lukáš Valčík. Podala žiadosť o rozvod a zakrátko sa za neho vlani v novembri vydala. Teraz oznámila radostnú novinu.

​Na rozdiel od prvorodenej Gottovej dcéry Dominiky Gottovej (49), sa drží Lucie Valčíková mimo pozornosti médií a o jej súkromí sa toho veľa nevie. Azda len čosi o jej vzťahoch a aj to, že pracuje ako predavačka v obchodnom reťazci španielskej módnej značky. S druhým manželom Lukášom Valčíkom, ktorý vraj nejakú dobu žil až za polárnym kruhom v Nórsku, býva v byte, ktorý jej kúpil svojho času jej slávny otec, ešte pred jej prvou svadbou.

Rozvod s prvým manželom mal prebehnúť v pohode, aj on si našiel vlani novú partnerku Evu a tohto roku v júni sa im narodila dcérka. "Vďaka nej som teraz spokojný. Lucka dodržala slovo, s chlapcami sa vídam často. Niekedy za mnou chodia rovno zo školy, našťastie sú blízko," povedal pred časom sympatický kuchár, ktorý ale bol údajne vo vzťahu s Luciou veľmi žiarlivý. "Stále obviňoval Lucku, že ho podvádza. Ale nič také nerobila," tvrdil pre eXtra.cz zdroj blízky Gottovej druhorodenej dcére.

Lucie a Dominika sedeli na pohrebe otca vedľa seba, ich vzťahy už ale ochladli:

"Som rada, že s Honzom vychádzame dobre. Na všetkom dôležitom sa dokážeme dohodnúť. A určite chcem, aby sa s chlapcami videl tak často, ako to len pôjde," zverila sa Blesku Lucie po rozvode na začiatku vlaňajšieho roka. Teraz je iste rada, že s jej novým manželom očakáva ďalšieho potomka, ktorého pohlavie ale neprezradila. "Chcem to prežiť v pokoji so svojou rodinou," zdôraznila pre Blesk svoje želanie, ktorého sa drží už roky a vypláca sa jej to. 

 

Najčítanejšie