Oblačno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Matušovci oslávili sťahovanie odvážnou fotkou! Lucinka je po plastike nosa totálne zmenená!
Zdielať na

Matušovci oslávili sťahovanie odvážnou fotkou! Lucinka je po plastike nosa totálne zmenená!

Zdroj: Instagram/BM

Podarenej rodinke Matušovcov sa podarilo ku koncu roku presťahovať sa do väčšieho bytu. Je to už ich tretie bydlisko a snáď budú konečne spokojní. Najskôr sa kvôli očakávanej dcérke presťahovali z malého Bohušovho bytu krátko pred jej narodením do trojizbového bytu v paneláku, ale kvôli zlostnému susedovi sa už onedlho radšej presťahovali do rodinného domčeku so záhradou, kde však vydržali iba niečo vyše roka. Chcú vraj rozšíriť rodinu o ďalšieho potomka a potrebujú preto niečo väčšie. Zakrátko po zverejnení ich plánov, hoci bol Bohuš Matuš (49) mierne skeptický, sa im podarilo nájsť byt podľa ich predstáv.

​Sťahovanie počas vianočných sviatkov iste nie je práve najlepší nápad, ale zrejme na to mali Matušovci dôvod. Iste sú radi, že to už majú za sebou. Potvrdil to spevák aj v rozhovore pre ŽivotvČesku.czUž to máme za sebou a silvestrovskú noc sme strávili v novom byte," oznámil Bohuš s radosťou. "Všetci sa veľmi tešíme, najmä Natálka, že bude mať svoju vysnívanú izbičku," zdôraznil. Svoj nový byt si manželia užili a oslávili iba v dvojici. Podľa Bohuša jeho manželka neobľubuje na rozdiel od neho spoločnosť, ako sa vyjadril už pred časom.

Snáď už manželia natrafili na dobrých susedov, ktorým nebude prekážať Bohušov nácvik spevu a fajčenie, ako to bolo v ich predchádzajúcom panelákovom byte. Po bývaní v rodinnom dome totiž opäť zvolili panelák. "Je to byt o veľkosti 3+kk, takže máme dostatok priestoru a je vyhovujúci," pochválil sa spevák s tým, že si už konečne vydýchol spolu s rodinou po ich veľkom sťahovaní. Nový rok 2023 tak mohli privítať už v pokoji. Možno im pribudne aj ďalší člen do rodiny, ktorého si vraj obaja veľmi želajú. "Chceli by sme dieťatko, veľmi by som si prial syna, ale podľa mňa my starší muži nevieme chlapčekov, takže to bude asi ďalšie dievča. Ale to mi nevadí. Hlavne chceme, aby Natálka mala parťáka," zveril sa krátko pred sťahovaním.

Bohuš so svojou rodinkou pripravil fanúšikom vianočný darček v podobe piesne:

Nový byt je pre nich teraz iste vzácny a chceli si ho vychutnať aj na Silvestra. Majú z neho krásny výhľad na mesto. "Silvestra sme strávili doma. A pretože bývame na jedenástom poschodí v panelovom dome, tak sme videli ohňostroj a bolo to fajn. Nikde som nebol, pretože som chcel byť s dievčatami," uviedol v rozhovore spevák dôvod trávenia posledných hodín starého roku a príchod toho nového.

archiv BM pre ZivotvCesku.cz

​Podľa fotky, ktorú poskytol portálu Život v Česku, by sa zdalo, že azda už aj intenzívne pracujú na bábätku. Manželia Matušovci sú na nej totiž podľa všetkého nahí. No to nezaujalo tak, ako zmenená vizáž Lucky. S nosom po plastike vyzerá Lucia (19) skutočne inak, ako doteraz. Niežeby jej to neseklo, ale tak trochu stratila zo svojej osobitosti. Podstatné je, že ona je spokojná.

Bohuš Matuš si užíva rodičovstvo, k dcérke by si veľmi želal aj súrodenca chlapčeka: 

Súvisiace články

Najčítanejšie