Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Prehrala súd o deti?! Expartner Moniky Absolonovej sa pochválil TÝMTO!
Zdielať na

Prehrala súd o deti?! Expartner Moniky Absolonovej sa pochválil TÝMTO!

Archívne video

Pre úspešnú muzikálovú speváčku Moniku Absolonovú (46) priniesol minulý rok veľmi trpké sklamanie, keď sa jej otvorili oči vo veciach lásky. Prišlo to sčista-jasna presne 1. mája, keď oznámila, že zostala sama s dvomi synmi. Ešte pomerne krátko predtým to pritom vyzeralo, že s hokejistom Tomášom Hornom (42) tvoria šťastný ideálny pár. Ani len slovom nenaznačila, že niečo v ich vzťahu nefunguje. Dali sa dokopy v roku 2014, o rok na to sa zasnúbili, ale nevzali sa ani po tom, čo sa im v roku 2015 narodil syn Tadeáš a o tri roky neskôr Matouš. Našťastie.

​Niet pochýb, že Monike Absolonovej išlo v prvom rade vždy o blaho jej detí a o presných príčinách náhleho rozchodu s ich otcom nechcela nikdy verejne hovoriť. Spomenula iba, že ju Horna klamal a zlomil srdce. V médiách ale predtým preblesklo, že má problémy s dlhmi, ba dokonca mal pripraviť o dom vlastnú starú mamu. Tej potom Monika vybavila za nemalé peniaze bývanie v domove pre seniorov. 

Hoci nemuseli riešiť rozvod, predsa len prišlo aj na citlivú záležitosť. Po rozchode chcela speváčka podľa Sedmičky deti do výlučnej starostlivosti, ale ich otec požiadal o striedavú starostlivosť. "Niečo ma trápi, ale myslím si, že až sa to vyrieši, už budem v pohode, pretože mám dve úžasné deti. Keď skončí vojna na Ukrajine a mne skončia súdy o deti, budem úplne šťastná," vyjadrila sa svojho času a zrejme nepochybovala, že to dopadne v jej prospech, najmä po tom všetkom, čo sa o Hornovi hovorilo.

Monika zažiarila aj v jojkárskej šou:

​Na súde podľa všetkého napokon rozhodli ale v prospech Horna. "Som rád, že žijem v dobe, keď má otec rovnaké práva ako mama! P. S. A potom, že neexistujú spravodlivé súdy," zveril sa víťazoslávne hokejista na Instagrame, z čoho speváčka iste radosť nemá. Ale ani v tomto prípade sa k tomu nechcela vyjadriť. "Nehnevajte sa, ale určite nie," oznámila v krátkosti pre Sedmičku a zložila. Zdieľny ale nebol ani Tomáš Horna. Možno sa nechce radovať predčasne, lebo Absolonová sa s verdiktom súdu nemusí definitívne zmieriť a je takmer isté, že sa odvolá. Kiežby boli na prvom mieste deti a ich blaho.

Monika si súkromie chráni, ale občas sa synmi pochváli:

Horna má okrem synov s Absolonovou aj dcéru s jeho bývalou manželkou Jitkou. Keď si začal s Monikou, nejako to manželke neráčil oznámiť a keď sa o tom dočítala v bulvári, v rozčúlení podala hneď žiadosť o rozvod. Podľa jej vyjadrenia s ňou plánoval ďalšieho potomka, toho sa ale zakrátko dočkal od zamilovanej speváčky, s ktorou si vtedy užívali v Thajsku. Nevie sa, ako sa medzi sebou exmanželia dohodli o ich spôsobe starostlivosti o dcéru. Ak tam všetko prebehlo v poriadku, mohol na to súd prihliadať v rámci svojho rozhodovania o jeho kontakte so synmi, ale to sú len dohady.

Najčítanejšie