Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Jennifer Lopez už vyšla s pravdou von! TOTO veľké tajomstvo už konečne odhalila svetu!
Zdielať na
Hudba

Jennifer Lopez už vyšla s pravdou von! TOTO veľké tajomstvo už konečne odhalila svetu!

Archívna reportáž

V piatok večer sa fanúšikovia Jennifer Lopez (53) konečne dočkali vysvetlenia, prečo pred pár dňami vymazal obsah na Inastagrame a zmenila profilovú fotografiu na čierny kruh. Mnohí sa báli, že sa stalo niečo zlé, no rovnako mnohí sa domnievali, že tým naznačuje nejaký nový projekt a mali pravdu. Slávna speváčka oznámila, že pripravuje nový album, ktorý bude pokračovaním jej albumu "This Is Me... Then" z roku 2002, ktorý mal práve 25. novembra 20. výročie. Ako vtedy, tak aj teraz má byť venovaný jej láske, Benovi Affleckovi (50), ktorý od júla tohto roku jej manžel.

​Táto slávna herecká dvojica si musela počkať dvadsať rokov od ich zásnub, s dlhou prestávkou, keď boli od seba, na svoj veľký deň, keď sa stali konečne manželmi. Stalo sa tak v júli v Las Vegas. Museli si medzitým prejsť skúsenosťami s inými partnermi, než už obaja opäť našli k sebe cestu. Zrejme aj o tom bude spievať JLo vo svojom novom albume "This Is Me ... Now", ktorý chystá na rok 2023. Prostredníctvom Instagramu zdieľala zoznam skladieb, ktoré do neho vybrala, medzi nimi aj pieseň s názvom "Dear Ben pt. ll".

Jej fanúšikovia sa okamžite chytili názvu piesne, ktorý odkazuje na baladu "Dear Ben", ktorú J.Lo vydala v roku 2002 - v čase, keď sa zasnúbila s Benom. "DEAR BEN PART 2 I'M ON THE FLOOR!! Viete presne, čo chceme!" stálo v komentári jedného z jej sledovateľov. "Dear Ben 2, och bože, ja budem plakať," pridal sa ďalší a podobne reagovali aj mnohí iní. Pieseň Drahý Ben obsahovala dojímavé vyznanie Affleckovi so slovami: "Milujem ťa / Si dokonalý / Splnenie mojich snov."

Takto pracovala Jen na novom albume:

Ich rozchod o dva roky neskôr bol pre Jen veľmi bolestný. "Prvýkrát som mala zlomené srdce," prehlásila vtedy. Treba veriť, že teraz po ich skúsenostiach sú ich láska a vzťah natoľko silnými, že vydržia spolu už navždy. Keď JLo začiatkom mesiaca poskytla interview pre Vogue, vyjadrila sa o jej vzťahu s Benom Affleckom s nadšením. "Vždy som cítila, že tam bola skutočná láska, skutočná láska," rozplývala sa. "Keď sme sa znovu spojili, tie city vo mne boli stále veľmi skutočné," dodala JLo.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

Spomenula aj svoj nový album, na ktorom pracuje. "Tento album je najúprimnejšia vec, akú som urobila, je vyvrcholením toho, kto som ako človek a umelec," vyznala sa speváčka. "Ľudia si myslia, že vedia o tom, čo sa mi behom mojej cesty stalo - ale v skutočnosti nemajú ani potuchy a mnohokrát sa veľmi mýlia. Je tu časť mňa, istá stránka, ktorú som pred všetkými skrývala," uviedla zaujímavú skutočnosť. Fanúšikovia budú iste s napätím čakať, čo tým myslela. Nateraz je ale tou najväčšou správou avízo nového albumu, na ktorý si poriadne počkali.

Pre ženu

Najčítanejšie