Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Dara s Nedvědom na dovolenke vo dvojici! TOTO ale rozhodne nečakala!
Zdielať na

Dara s Nedvědom na dovolenke vo dvojici! TOTO ale rozhodne nečakala!

Archívna reportáž

Pendlovanie medzi Prahou a Turínom strieda speváčka Dara Rolins (49) s dlhšími pobytmi v dovolenkových rajoch. Jej vzťah s bývalou futbalovou hviezdou Pavlom Nedvědom (49) ju dostal do pohybu ešte viac, ako bolo zvykom. Svoju lásku nechce nijako zanedbať a využíva každú voľnú chvíľu, aby boli spolu. Koncom júla to bude práve rok, odkedy tvoria pár a to je iste dôvod na oslavu. Ešte predtým si však užívajú slnečné letné dni na talianskom ostrove Sardínia.

​Pre Daru, ktorá precestovala pomaly celý svet, je to prvé stretnutie s krásami tohto ostrova a netají nadšenie. "Obyčajná" Európa ju v tomto smere poriadne prekvapila. "Moja prvá návšteva Sardínie. A áno, môžem potvrdiť, že je to tak, ako sa hovorí: taliansky Karibik," podelila sa o svoje dojmy s jej sledovateľmi a možno tým spravila zo Sardínie nový dovolenkový hit. No fotkách vidno, že si tento nádherný ostrov s azúrovou vodou skutočne užíva. Mierne pikantný je záber, kde vidno prepletené nohy na posteli s výhľadom na more, človek si môže len domýšľať, akú horúcu romantiku prežívajú. Pár dní si však na Pavla musela počkať. "Naša rodinka sa rozprskla na všetky strany, Lola je s kamoškami v Garde, za mňou dnes prilieta pán Božský a pár dní si uchmatneme aj my pre seba," oznámila ešte v utorok.

Podobne si užíval tento šťastný pár aj pred pár mesiacmi na Maldivách, čo je lokalita, kam mieria boháči z celého sveta. Po pár týždňoch nato si spoločnú romantiku dopriali aj v Emirátoch, kde Dara vlastní nehnuteľnosť. To prezradila po obvinení niektorých jej sledovateľov, že je zlatokopkou. "Čo prosím? Myslíte si, že mi ten trojposchodový dom, ďalší v Emirátoch, dve autá v garáži a niekoľko miliónov na účte niekto venoval? To posledné, čo som, je zlatokopka," rozpísala sa spravodlivo nahnevaná Rolins.

 Dara si vie užívať život, takto sa zabávala na minuloročnej dovolenke s kamarátkami:

​Po Sardínii sa Dara chystá na ďalšie cesty. Aj jej dcéra Lola má počas letných prázdnin v pláne prežiť nejaké to dobrodružstvo v zahraničí. Jedno z nich určite zažije so svojím otcom Matějom Homolom (49). Ako prezadila Rolins, v auguste ju má vziať so sebou na nejaké exotické miesto, podobné ako je Gruzínsko, kde by sa mal nachádzať spolu s motorkou práve teraz. "Ešte predtým stihneme odletieť do Ameriky, potom šup do Dolného Kubína za deťmi na tanečný kemp, natočiť s nimi klip... Takže naše leto bude naozaj pestré," zverila sa Dara. Kam sa vyberú spolu s Nedvědom na oslavu jeho päťdesiatky, ktorú oslávi 30. augusta, je zatiaľ tajomstvom.

Dara si užíva leto na krásnom ostrove Sardínia:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Súvisiace články

Najčítanejšie