Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Ťažké začiatky! Lucinka spočiatku chcela iného speváka, napokon kvôli Bohušovi Matušovi utekala z domu!
Zdielať na

Ťažké začiatky! Lucinka spočiatku chcela iného speváka, napokon kvôli Bohušovi Matušovi utekala z domu!

Zdroj: Facebook

Konečne má Bohuš Matuš (47) za sebou svoj veľký deň, keď sa konala jeho prvá svadba, práve v deň, keď dosiahla plnoletosť jeho milovaná nevesta Lucia (18). Obaja boli šťastní a radosť im robila aj ich romanticky oblečená dcérka Natálka ako družička. Dozvuky ešte stále pretrvávajú a postupne zverejňujú aj fotky z ich najkrajšieho dňa. A čo-to o pozadí vzťahu prezrádzajú aj hostia.

Na začiatky vzťahu speváka Bohuša Matuša a študentky Lucky, ktorých delí celých 30 rokov, si zaspomínali ako svedkyňa nevesty, speváčka Monika Sommerová, tak aj jeho kamarát a kolega z muzikálov, spevák Marián Vojtko. A prezradili na novomanželov všeličo prekvapujúce. Nemali to vraj spočiatku ich vzťahu vôbec jednoduché, píše portál Expres.cz

Najväčším problémom bol, pochopiteľne, veľký vekový rozdiel a aj neplnoletosť Lucie. "Jej otecko bol veľmi nahnevaný. Lucinka niekoľkokrát utekala aj z domu. Ja som pre ňu išla a priviezla som ju vždy domov. Videla som, že ide domov, ale nakoniec tam nedošla. Bolo to zložité obdobie. Myslím si, že kto má dcéru, pochopí, že keď niekto v pätnástich uteká z domova za niekým oveľa starším, je to problémové. Nedivím sa mu. Vtedy som to riešila s Lucinkou," prezradila Expresu svedkyňa, ktorá oboch zoznámila. Spočiatku bol asi rok ich vzťah len priateľský, Lucie vraj Bohuša klamala, že má sedemnásť rokov. "Bohoušek to netušil a bol obvinený, že je pedofil. Úplná blbosť. Bol kvôli tomu na ňu nahnevaný. Myslím, že sa spolu tri mesiace ani nerozprávali," dodala speváčka, ktorá na Luciu vtedy dozerala.

Vypočujte si známu pieseň v podaní Matuša:

Ešte pikantnejšie spomienky vylovil muzikálový spevák Marián Vojtko. Toho vraj obdivovala Lucie ešte predtým, ako sa dala dokopy s Matušom. "Pamätám si Lucku, keď bola ešte moja fanúšička. Pretože nám to nevyšlo, lebo ja som nemal záujem, prebral mi ju Bohuš. Ja im to prajem. V tom období mala štrnásť a bola dosť vyspelá. Kto ju nepoznal, koľko má rokov, mohol si myslieť, že je staršia," prezradil Expresu 48-ročný slovenský spevák Vojtko. "Páčilo sa jej moje vystúpenie. Vždy sme sa objímali a vydržali sme celkom dlho v objatí. Neviem, či to majú aj oni tak," zadelil informáciu, o ktorej mohol azda radšej taktne pomlčať. Bohuš Matuš to ale vraj nemal kvôli Lucii v divadle ľahké. "My kolegovia sme sa mu posmievali, Hovorili sme mu: ‚Bohoušku, čo to o tebe zase vyšlo? Ježiš, to je strašné!‘ On to ale ustál. Robil si z toho v úvodzovkách žarty a bral to na ľahkú váhu. Dopadlo to dobre," konštatoval Vojtko s pobavením ako komentovali titulky v médiách. Odvtedy sa zo spevákov stali ešte väčší priatelia.

Lucie bola krásna nevesta:

Monika Sommerová sa pre zmenu snažila spočiatku Luciu aj Bohuša od vzťahu odradiť, ale nepodarilo sa jej to. Nepomohli ani protesty otca a obavy mamy Lucie. Ba ani nepríjemná publicita v médiách a útoky verejnosti. Spoločne všetko ustáli a iste im v tom pomáhala najmä vzájomná láska a dôvera. Stali sa šťastnými rodičmi a konečne aj manželmi. "Bohuš je zdopovedný a to sa mi veľmi páči. Chová sa veľmi galantne. Má rád ľudí, svoju prácu miluje a je schopný odpúšťať. Keď to beriem z pohľadu vzťahu k dcére, tak akého lepšieho partnera si môže priať, než toho, ktorý ju miluje?" vyjadrila sa pochvalne o ženíchovi po svadbe aj mama nevesty. Krajšie slová uznania po problematických začiatkoch vzťahu si novomanželia mohli v deň ich svadby nemohli želať.

Súvisiace články

Najčítanejšie