Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ivana Gottová zverejnila jednu z posledných fotiek s Karlom! A TENTO text k tomu!
Zdielať na

Ivana Gottová zverejnila jednu z posledných fotiek s Karlom! A TENTO text k tomu!

Archívna reportáž

Je to presne šesť mesiacov odvtedy, čo po ťažkej chorobe naposledy vydýchol Karel Gott. Nepochybne je ešte stále veľa ľudí v Česku, na Slovensku, ale aj v Nemecku, ktorí stále nedokážu prijať tento bolestný fakt. Našťastie, Gottove hity sú večne živé a z času na čas maestra pripomenie aj jeho manželka Ivana.

Od smrti manžela sa Ivana Gottová vyslovene skrýva pred očami verejnosti. Všetky vyhlásenia za ňu poskytuje hovorkyňa a jediná príležitosť, keď vyšla medzi ľudí, bol pohreb Evy Pilarovej.

Nie je to až také zvláštne, trúchliaca vdova iste nemá chuť ukazovať sa, tobôž, keď je skon manžela priniesol do života okrem rozprávkového dedičstva aj kopu povinností.

Naposledy urobila Ivana veľkú radosť Karlovým fanúšikom, keď v decembri sprístupnila jeho hrob na cintoríne Malvazinky v Prahe:

​O to väčšiu radosť ale spravila tisícom fanúšikov najnovším postom na Instagrame. Je to len štvrtý príspevok od smrti Karla Gotta a je jasné, že je z posledných dní maestra. Súčasná situácia zjavne Ivane pripomenula, aké to bolo posledné mesiace s Karlom v jej živote. "Z celého srdca vyjadrujem podporu a obdiv všetkým, ktorí sa v týchto dňoch starajú o chorých seniorov v nemocniciach a rôznych zariadeniach, aj o zdravých seniorov doma. Sama dobre viem, ako láskyplnú opateru, či pomoc druhých, hoci aj len pri nákupoch, seniori ocenia," napísala k fotke s viditeľne zoslabnutým Karlom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Z celého srdce vyjadřuji podporu a obdiv všem, kteří v těchto dnech pečují jak o nemocné seniory v nemocnicích a různých zařízeních, tak o zdravé seniory doma. Sama dobře vím, jak láskyplnou péči, či výpomoc druhých, byť alespoň při nákupech, senioři ocení. Velice obdivuji a skláním se nad všemi zdravotníky v 1. linii, kteří s nasazením vlastního zdraví zachraňují životy těm nejvíce nemocným. Vážím si všech lékařů, sester, ošetřovatelů, lékárníků, hasičů, policistů, i prodavaček, kteří v těchto dnech vynakládají mnoho úsilí pro bezpečnost a pomoc nás všech. Myslím na vás i na vaše rodiny, držte se a přeji vám mnoho sil a energie. Stejně tak myslím i na dobrovolníky, mediky i všechny, kteří jakýmkoli způsobem pomáhají a podávají pomocnou ruku. Smekám před vámi všemi. Dojímá mne sounáležitost našeho národa! Věřím, že vás snad budu moci na podzim a v zimě alespoň potěšit třemi, snad i pro vás, krásnými a dojemnými projekty spojenými s mým manželem Karlem. Těším se na vás v lepších časech a přeji vám mnoho sil a co nejpevnější zdraví! ???A Honzovi Malířovi děkuji za krásnou momentku z konce loňského léta, o kterou se mohu podělit s vámi, Karlovými příznivci. ??? Ivana Gottová

Príspevok, ktorý zdieľa Karel Gott (@officialkarelgott),

Ešte väčšiu poklonu ale zložila všetkým zdravotníkom, ktorí sú v týchto dňoch v "prvej línii", ako napísala. Ale obdiv vyjadrila aj hasičom, policajtom, či predavačkám. "Myslím na vás, na vaše rodiny, držte sa a prajem vám veľa síl a energie," napísala v emotívnom príspevku Ivana.

​Status ukončila potešením zo spolupatričnosti českého národa a prisľúbila, že na jeseň a v zime ich poteší hneď viacerými projektami. "Snáď vás budem môcť potešiť tromi krásnymi a dojemnými projektami spojenými s mojím manželom Karlom. Teším sa na vás v lepších časoch a želám vám mnoho síl a čo najpevnejšie zdravie," ukončila svoje úprimné vyznanie Ivana Gottová.

Súvisiace články

Najčítanejšie