Oblačno
15°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Spevák tvrdí, že Grete Thunberg vymyli mozog!
Zdielať na

Spevák tvrdí, že Grete Thunberg vymyli mozog!

Archívna reportáž

Pomaly každý má potrebu vyjadriť sa k mladej švédskej aktivistke Grete Thunberg. Toto nutkanie pocítil aj fanúšik prezidenta Trumpa, jeden z najpredávanejších rockerov všetkých čias, americký spevák Meat Loaf.

Americký hudobník a herec, 72-ročný Meat Loaf vyhlásil, že žiadne klimatické zmeny v skutočnosti neexistujú. Podľa neho je ekologická aktivistka Greta Thunberg zmanipulovaná.

Meat Loaf, vlastným menom Marvin Lee Aday, evidentne neverí vedcom, podobne, ako prezident Trump, ktorému pomáhal s kampaňou.

Pripomeňte si najväčší hit Meat Loafa:

Sympatizujem s tou Gretou. Vymyli jej však mozog a povedali jej, že existuje klimatická zmena, ktorá v skutočnosti nie je," tvrdí spevák, ktorý sám seba označuje za sexuálneho boha.

"Nespravila nič zlé, no prinútili ju, aby si myslela, že to, čo hovorí, je pravda,“ pokračoval rodák z Dallasu pre britské noviny Daily Mail.

Meat Loaf sa preslávil albumovou trilógiou Bat Out Of Hell z rokov 1977, 1993 a 2006, z ktorej sa dosiaľ na celom svete predalo viac ako 50 miliónov kópií.  V roku 1994 získal Grammy za pieseň I'd Do Anything For Love (But I Won't Do That). Ako herec sa predstavil napríklad v Rocky Horror Picture Show (1975), v Klube bitkárov (1999) alebo v akčnej komédii Formula 51 (2001).

Súvisiace články

Najčítanejšie