Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Justin Bieber si pripravil na Vianoce pre fanúšikov obrovské prekvapenie!
Zdielať na
Hudba

Justin Bieber si pripravil na Vianoce pre fanúšikov obrovské prekvapenie!

Archívna reportáž

Kanadský spevák Justin Bieber počas Vianoc oznámil, že v roku 2020 plánuje návrat na hudobnú scénu. Jeho fanúšikovia sa môžu už 3. januára tešiť na nový singel s názvom Yummy, ktorý bude prvým singlom z jeho pripravovaného piateho albumu.

​Dvadsaťpäťročný rodák z Londonu v kanadskom Ontáriu tiež ohlásil veľké turné v Spojených štátoch a Kanade, na ktoré vyrazí od mája do septembra. Objaví sa aj v dokumentárnom seriáli.

"Ako ľudia sme nedokonalí... Moja minulosť, chyby, všetko, čím som prešiel... Verím, že som presne tam, kde mám byť," hovorí vo videu s tým, že nový album bude podľa neho iný ako predchádzajúce, práve preto, kde sa momentálne nachádza vo svojom živote.

​Bieber na jar oznámil hudobnú prestávku v reakcii na otázky fanúšikov o jeho novej tvorbe. Medzitým však už spolupracoval na piesni I Don't Care Eda Sheerana a remixe Bad Guy od Billie Eilish.

Justin Drew Bieber, ktorý je okrem hudby známy aj početnými problémami so zákonmi, vydal v roku 2009 EP nahrávku My World, po ktorej nasledovali albumy My World 2.0 (2010), Under The Mistletoe (2011), Believe (2012) a Purpose (2015). Na konte má tiež kompilácie My Worlds: The Collection (2010) a Journals (2013). Počas kariéry stihol získať napríklad jednu Grammy, dve BRIT Awards, 19 Billboard Music Awards, 15 American Music Awards či 23 Teen Choice Awards.

Súvisiace články

Najčítanejšie