Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Začína vojna o dedičstvo. Dominike už volal notár, má ťažké srdce na Ivanu
Zdielať na

Začína vojna o dedičstvo. Dominike už volal notár, má ťažké srdce na Ivanu

Archívna reportáž

Dnes plynie presne mesiac od smrti speváka Karla Gotta. Pozostalým sa už ozval notár, ktorý rieši nemalé dedičstvo. Blesku to potvrdila najstaršia dcéra Dominika Gottová.

"Volal mi pán notár a oznámil všetko, čo sa bude diať," povedala Blesku Dominika Gottová, ktorá sa po pohrebe vrátila do Fínska, kde roky žije. 

Hnevá sa

Po špekuláciách sa tak pohli ľady a Dominika má konečne jasno, ako sa budú veci vyvíjať.V  čase, keď Karel Gott ešte v roku 2015 bojoval s rakovinou lymfatických uzlín, podpísala  dokument, v ktorom sa vzdala po otcovej smti nároku na dedičstvo. Vyplatených jej bolo stotisíc eur. Viac TU.

"Neviem, či ja a sestra Lucia budeme mať na niečo nárok, alebo nie. Keby otec menil záveť a papiere pre svojim odchodom, predsa by nám niečo povedal?" dodala.

Práve odchodom do Fínska sa pripravila o informácie z prvej ruky. Napríklad ani nevedela, kde je jej otec pochovaný. Všetko sa postupne dozvedala až z médií. 

"Nikto mi nedal nič vedieť. Od rodiny se nič nedozviem," povedala Dominika s tým, že od pohrebu s Ivanou Gottovou nehovorila.

"O nič sa neprosím, ale predsa toto je snáď normálne, že si ľudia hovoria dôležité informácie," odkázala vdove.

​Dominika sa po návrate do Fínska upla na nové zamestnanie. Pracuje ako servírka v jednej sushi reštaurácii.

Karel Gott zomrel presne pred mesiacom. Spevák podľahol akútnej leukémii. Pozrite si VIDEO:

Súvisiace články

Najčítanejšie